Читай всю тему, я так і зробив, як "варіант". вийшло досить ефективно, але ж причудовий ШИМ вже є на платі( до того ж, всі шим регулі за 3 бакса позбавлені динамічного тормозу) а без тормозу залишається негарна "остання крапля " яку треба зачищати.
По суті, я і планую "відрізати" керування Шим подачі від "наворотів модернізаторів". це було б простіше, якби поряд з "нахабно припаяним проводом від потенціометра "подача" знайшлася "нахабна перемичка", але нажаль......
Пан "сунхунчай" був всетаки трохи інженером електронщиком, і скоріш за все "загнав" якийсь з ОУ в інший режим........А може вся справа в (навісних показометрах), якщо вони не показують реальні виміри, а вони не показують, то ж вони повішені на якісь опосередковані сигнали, і цілком можуть навантажувати ланцюжки сигналів виводячи в "розколбас режим".
якщо бути чесним, я вже подумую взагалі неавісити зверху плату на ПІК чи АВР контроллері, якою я цілком зможу керувати "як циган сонцем", можливо цим і закінчиться якщо не розберусь з хитросплетіннями "сунхунчая".
та поки що я надіюся знайти пару "непланових" покращень, які перетворять цей "продвинутий" мінськ в " відстійний Едон". Але то буде не завтра, поки що "танцями з бубном" налаштували на режим, який пристойно варить 0.8-1.5 мм, і батя збирається варити "гнилі пороги", лонжерони і решту кузова, на своїй "копійці" для нього то перший досвід з МІГ зваркою, до цього він все варив карбітом....
і хоча я запевнив його, що напівавтоматом в кілька разів швидше, але з його темпами "гаражного пенсіонера" місяць- півтора в мене є на підготовку.