+ Ответить в теме
Страница 8 из 14 ПерваяПервая ... 6 7 8 9 10 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 71 по 80 из 133

Тема: Китайский MIG/MMA, что можно сделать?

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Вован схема з номіналами є? в студію! перед тим як лізти в плату, треба чітко розуміти, що я там шукатиму, щоб не випаювать по черзі, як Станіслав, то ту мікру, то той діод, то ті транзюки, є повірря, що вирахували імовірність з яою мавпа за друкарською машинкою просто від фонаря тикаючи на клавіші, напмше сонет Шекспіра....
    я не мавпа тож без розуміння як було і що змінили не збираюся туди лізти..

Зарегистрированный
    Вован схема з номіналами є? в студію! перед тим як лізти в плату, треба чітко розуміти, що я там шукатиму, щоб не випаювать по черзі, як Станіслав, то ту мікру, то той діод, то ті транзюки, є повірря, що вирахували імовірність з яою мавпа за друкарською машинкою просто від фонаря тикаючи на клавіші, напмше сонет Шекспіра....
    я не мавпа тож без розуміння як було і що змінили не збираюся туди лізти..

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Вован, є схема- в студію!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
    Якщо я правильно зрозумів вашу проблему, вона полягає в тому, що при збільшенні швидкості подачі дроту не добавляється струм, а збільшується напруга? Логіка роботи апарату дивна в такому разі. Розуміючи Вас як впертого спеца з метою розплутати дивну роботу апарату, особисто в мене виникає питання - чи варта вичинки шкурка в цьому разі? Розумно буде придбати дорожчий прилад з правильним процесом керування.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Цитата Сообщение от Піонер Посмотреть сообщение
    Вован, є схема- в студію!
    Вы тему Эдон 308 читали на этом форуме?

Зарегистрированный
    Микола, ви точно зрозуміли, саме" Логіка роботи апарату дивна", що до "чи варта вичинки шкурка в цьому разі?" вочевидь варта, плата керування, в тих апаратах, в яких вона використовується як задумано без "модернізації" цілком виконує свою функцію.
    Силова виконує свою функцію на 100% очикування. перевірино в ММА режимі.
    То ж задача банальна повернути плату до вигляду, в якому вона розроблена, тобто, перепаяти потенціометер "швидкість" туди, куди він підпаяний в "Едоні" і йому подібних, і "знайти і перервати" перемичку, якою "модернізатори" взяли з відкичь сигнал для керування шимом подачі.
    ВСЕ! і стендів не потрібно, і баластів.Показометри- то вже інша справа, як на мене. я і без них обійдуся, чи підстрою ...колись Головне- розділити керування, як і було задумано!
    Я розумію задум автора "модернізації" - товстий метал крутнув вліво, тонкий- вправо, простіше в рази, але на практиці так не працює, різні умови, то дріт інший, то треба навалить то треба делікатно, щоб не покрутило...
    Не питання в "змалювати схему", але ж її з чимось порівняти треба, або самому як пазл з елементів на платі зібрати.....от то вже гемор.
    Схема що "Вован" тикає на сусідню тему дійсно є, але тільки 3846 обв'язка, а з 494ю .....є інші апарати, але там 494+3525..... в принципі ті ж яйця тільки в профіль, якщо проєктувати з "0", та для пошуку перемички не зовсім.

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Закусывать надо ))
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Вы тему Эдон 308 читали на этом форуме?
    Читав, і не тільки цю тему, там ні кнопок ні позначення потенціометрів, не номіналів а функціоналу. Нема притензій до пана, який її змалював, респект йому.
    Ця схема ї і у Володіна на форумі і в інших місьцях.........
    Та власне не питання, я виберу час і змалюю її, через тиждень, чи місяць. На зараз я налаштував його на конкретну задачу, і доки батя не поварить "копійку" я туди не лізтиму!
    Знайдеться схема за цей час, буду вельми вдячний, ні, змалюю вдастьця виправити викладу, і не треба тицяти "не треба таку херню купувати", на відосах вона варить, і хтось як і я її купив, і можливо хтось її принесе Станіславу і він розумітиме, що "не працює апарат після його ремонту!

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Схема що "Вован" тикає на сусідню тему дійсно є, але тільки 3846 обв'язка, а з 494ю .....є інші апарати, але там 494+3525..... в принципі ті ж яйця тільки в профіль, якщо проєктувати з "0", та для пошуку перемички не зовсім. Это что бы уважали труд нормальных мастеров по ремонту - мне нужно было срочно отремонтировать полуавтомат и потратил я в прямом смысле трое суток что бы его отремонтировать, как оказалось там не было одного соединения на плате - всего лиж капля припоя восстановила полную работоспособность аппарата и по сле этого ремонта было таких аппаратов с добрый десяток, а теперь сколько бы я потерял денег не сделав первый аппарат, попросту отказавшись от ремонта. Я ремонтирую дома так что временем не ограничен поэтому ремонт до упора, а точнее конечного результата. А вам дали кусок схемы, оказывается кисло вот бы сразу и всёёёёёёё, тазик я не нашёл что бы туда все схемы положить, так уж извините.

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    Закусывать надо ))
    ти дістав! ти по суті, хоча б слово сказав?
    Ну добре, визнаю, ти "нев...бенний зварювальник!
    Хоча на думку приходять слова Л Подерев'янського з "павлік морозов" : "таких.......часто бачу я, що кажуть всім Я ГУРУ, Я УЧІТЄЛЬ, несіть мені мерщій по 3 ребля, за то я медрості надам вам до х....я, а сам слова читає по складам, і голосно пердить в компаньї дам."

+ Ответить в теме
Страница 8 из 14 ПерваяПервая ... 6 7 8 9 10 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права