+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 137

Тема: Китайский MIG/MMA, что можно сделать?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях
    Вах жорстка, він чітко витримуєнедостатній струм при підвищщенні "напруги" з одночасним підняттям швидкості, просто процес відбівається відповідно швидше, а "глибина провару" залишається.
    Погравшись з підстроєчниками на платі( один дописувач на іншому форумі описав відповідність) я підняв трохи напругу відносно подачі на 2в, і тепер на всьому "діапазоні регулювання" іде чіткий "перепал",краплі буквально відриваются і влітають в шов, тобто забагато напруги, і так при будь якій швидкості.
    То ж ВАХ чітко жорстка, як і жорстка пропорційність "напруга швидкість". По суті треба просто відірвати сигнал керування 494 від сигналу керування 3846 і під'єднати до свого потенціометра, або навпаки, не зрозуміло що на що підвішено.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 33 раз(а) в 27 сообщениях
    Цитата Сообщение от Піонер Посмотреть сообщение
    Вах жорстка, він чітко витримуєнедостатній струм при підвищщенні "напруги" з одночасним підняттям швидкості, просто процес відбівається відповідно швидше, а "глибина провару" залишається.
    Погравшись з підстроєчниками на платі( один дописувач на іншому форумі описав відповідність) я підняв трохи напругу відносно подачі на 2в, і тепер на всьому "діапазоні регулювання" іде чіткий "перепал",краплі буквально відриваются і влітають в шов, тобто забагато напруги, і так при будь якій швидкості.
    То ж ВАХ чітко жорстка, як і жорстка пропорційність "напруга швидкість". По суті треба просто відірвати сигнал керування 494 від сигналу керування 3846 і під'єднати до свого потенціометра, або навпаки, не зрозуміло що на що підвішено.
    Я ничего не понял. Напряжение должно быть постоянно +\-, а ток изменяться если ручки не крутить, у вас так? В каких пределах меняется напряжение при сварке ПА от мин до максимума? В Вольтах тестером померять сможете?

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях
    Від 12 до 24в, струм міряти не маю змоги, можу робити висновки тільки по горінні дуги і аналізі шва.
    12 в- подача "умовно" 10см/с, дуга фактично на поверхні ванни, струму не вистачає трохи, аби проплавляти шов (катет лізе в гору)
    піднімаю до 14в, швидкість піднімається десь до 15см/с, дуга на поверхні ванни, струму не вистачає трохи.........(катет так само лізе в гору, тільки швидше)
    піднімаю до 24в, швидкість аж двигун подачі перекрикує тріск дуги, дуга все рівно на поверхні, і так само не вистачає струму аби "провалити катет."

Після добавки 2 в підстроєчником на платі
    даю 14 в- подача 10см/с- дуга за 3 мм ві ванни, краплі відриваються від проволоки і "скапують в ванну", провар аж занадто на тильну сторону.
    Додаю 16- подача 15см. дуга також за 3 мм від ванни, краплі так само відриваються і стікають частіше, провар так само аж занадто......
    Додаю 26.............
    Тобто апарат стабільно витримує струм аби тримати задану напругу........ тобто жорстка ВАХ
    Я роблю висновок, що плата чітко виконує команди, які їй надаються, а от команди- неадекватні.

+ Ответить в теме

Ваши права