+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 133

Тема: Китайский MIG/MMA, что можно сделать?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Схема що "Вован" тикає на сусідню тему дійсно є, але тільки 3846 обв'язка, а з 494ю .....є інші апарати, але там 494+3525..... в принципі ті ж яйця тільки в профіль, якщо проєктувати з "0", та для пошуку перемички не зовсім. Это что бы уважали труд нормальных мастеров по ремонту - мне нужно было срочно отремонтировать полуавтомат и потратил я в прямом смысле трое суток что бы его отремонтировать, как оказалось там не было одного соединения на плате - всего лиж капля припоя восстановила полную работоспособность аппарата и по сле этого ремонта было таких аппаратов с добрый десяток, а теперь сколько бы я потерял денег не сделав первый аппарат, попросту отказавшись от ремонта. Я ремонтирую дома так что временем не ограничен поэтому ремонт до упора, а точнее конечного результата. А вам дали кусок схемы, оказывается кисло вот бы сразу и всёёёёёёё, тазик я не нашёл что бы туда все схемы положить, так уж извините.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Схема що "Вован" тикає на сусідню тему дійсно є, але тільки 3846 обв'язка, а з 494ю .....є інші апарати, але там 494+3525..... в принципі ті ж яйця тільки в профіль, якщо проєктувати з "0", та для пошуку перемички не зовсім. Это что бы уважали труд нормальных мастеров по ремонту - мне нужно было срочно отремонтировать полуавтомат и потратил я в прямом смысле трое суток что бы его отремонтировать, как оказалось там не было одного соединения на плате - всего лиж капля припоя восстановила полную работоспособность аппарата и по сле этого ремонта было таких аппаратов с добрый десяток, а теперь сколько бы я потерял денег не сделав первый аппарат, попросту отказавшись от ремонта. Я ремонтирую дома так что временем не ограничен поэтому ремонт до упора, а точнее конечного результата. А вам дали кусок схемы, оказывается кисло вот бы сразу и всёёёёёёё, тазик я не нашёл что бы туда все схемы положить, так уж извините.
    Так я від вас її не вимагаю! для вас то "захист інтелектуальної власності" я поважаю!
    але ж є і ті, хто не боїться поділитися ексклюзивом, просто тому, що вочевидь є люди які також мають проблему.
    Я не маю часу просидіти ЗАРАЗ 3 доби за мікроскопом, це не мій шмат хліба, я зараз також займаюся важливим проєктом, та так сталося, що апарат став потрібен зараз. я наспіх вирішив питання, але тема залишилася.
    Можливо комусь не шкода буде поділитися, буду радий, ні, і на тому ДЯКУЮ, ви вже мені допомогли, і я не перший раз про то пишу......
    чи робить то мене "дурнем"? ніяк, чи вас то зобов'язує- ніскільки.
    Не ма схеми, ну не пишіть нічого, нафіга розводить "лекторій"?

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права