+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный Аватар для Master888
    Поблагодарили 75 раз(а) в 46 сообщениях
    А откуда взялось вотєтавот "63 витка"? По формуле из вики посчитал? Или на рынке:"мне два метра провода, афигснимкутитьтаккутить, давайте три".
    Дніпро-М САБ-250

2. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (26.11.2019), Xort01 (26.11.2019)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Цитата Сообщение от Master888 Посмотреть сообщение
    А откуда взялось вотєтавот "63 витка"? По формуле из вики посчитал? Или на рынке:"мне два метра провода, афигснимкутитьтаккутить, давайте три".
    Так на выходе аппарата 60 вольт - вот и 60 витков ну и с запасом 3 витка для возможности подстройки резонанса под разные электроды

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Master888 Посмотреть сообщение
    Ви зі своїм підходом взагалі ніколи і нічого не намотаєте. Ці дроселі не мають точних характеристик по визначенню. існує багато різних факторів від матеріалу серцевини до діаметру і сруктури катушок. Недоліком наприклад цього дроселя без серцевини може бути відносно високий власний опір 10 метрів дроту і відносно мала індуктивність відносно кількості витків, а перевагою може бути те що він менше душить силу току на виході індуктивним опором якщо порівнювати з дроселями на фериті наприклад. Я вже писав що остаточний план у мене був інший на 20 витків але в три лінії і з серцевиною, але з точки зору цікавості я зробив без серцевини на 63 витка.

+ Ответить в теме

Ваши права