У мене немає можливості запустити апарат і щось там переміряти - ЗНАЕШЬ ХОТЕЛ ПОМОЧЬ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО - измерить режимы чего тебе говорят не хочу - в общем ни хрена не хочу - сам не знаю чего хочу получается - НИ ХРЕНА НЕ ИЗМЕРЯЯ - НИ ХРЕНА НЕ ЗАПУСТИШЬ АППАРАТ, А БЕЗ ОСЦИЛЛОГРАФА ТЕМ БОЛЕЕ ТОЛЬКО ТРАНЗИСТОРЫ БУДЕШЬ ПАЛИТЬ - схема что выше не такая по которой собран аппарат - на управлении стоит СА3140 возможно с её выхода идёт напряжение и блокирует ШИМ как вариант на ПУ стоит тиристор защиты и тд. и тп. - на днях только ремонтировал аналогичный аппарат - ВЫКИНЬ СВОЙ АППАРАТ РАЗ НИ ХРЕНА НЕ ХОЧЕШЬ ДЕЛАТЬ ЧТО ТЕБЕ ГОВОРЯТ.
Транзистор який не звониться судячи з усього має маркування R56 і я поки що не знаю чи вдасться купити новий. щоб його замінити.
Ахренеть . Железные нервы компенсируются полным отсутвием мозга .
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Ремонтувати без оцилографа це одне, а от ремонтувати без схеми це взагалі круто.
от тут наприклад поряд з тим транзитором що не звониться V8 R56( або R5G)повинен стояти якийсь конденсатор, а його там немає з заводу і по платі допаяні тільки резистори і діоди. НАскільки розумію я конденсатори зайвими не бувають, але з'ясувати його номінал і доставити туди у мене можливості немає.
на управлении стоит СА3140 возможно с её выхода идёт напряжение и блокирует ШИМ
Мікросхема там стоїть саме ця, Але до чого тут блокування шим якщо апарат запускається і все в ньому добре поки не вигорають транзистори. Схоже більше на те що який з елементів просів і тепер коли все запускається він просто не виконує свою функцію через що вигорають транзистори всі основні елементи типу мікросхем помоєму працюють у звичайному режимі. Хоча тут ні в чому не можна бути абсолютно впевненим. Просто не треба було замикати оптопару на виході, краще було нічого не зробити у тій ситуації, але вже пізно. КІлометри заборів мені всеодно не варити і ніякої термінової роботи його не чекає, так що от так от. тут поки є над чим подумати до наступного запуску апарату.
що робити з транзистором smd R56 той що не звониться я поки не знаю, можливо піду спробую купити новий. якщо не вийде тоді буде взагалі лажа.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 10.10.2019 в 11:24.
Вы вообще пытались найти человека с осциллографом, или и дальше будете выпускать души полупроводников?
Хорт , ты ему не интересен и скучен . Только и знаешь .... осцилограф , осцилограф ... слабак короче )) ты вот без осцилографа отремонтируй . Там все работает в штатном режиме , только почему-то пол аппарата сгорело , а ты со своим осцилографом ))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Xort01 (10.10.2019)