Ніколаевич, з першого ж посту ви віднеслись до мене як до абсолютно некомпетентного, і вся наступна перепалка зводилася до того, аби то довести, мені то не зрозуміло.
Ви демонструєте повну зневагу до тих, хто щось намагається зробити сам, скажу відверто, за свої 48 років доводилося бачити купу спеціалістів різного рівня в різних сферах, і чітко просліжуеться закономірність,
справжні фахівці ніколи не ставляться до тих, хто питає, як до ідіотів, а от ті, хто мають поверхневі знання, намагаються ними козиряти при кожній нагоді.
Про втрачений зміст, а як назвати вашу позицію, коли ви не заглиблюючись в суть спочатку на кількох сторінках мені доводите, що то я не розумію, і апарат банально треба ВІДРЕМОНТУВАТИ, потім розумієте, що там накручено з керуванням і його треба відремонтувати,
Потім стаєте взагалі на підтримку "модернезирінга а ля колгосп" і навіски поверх плати з шимом, на якій один сигнал "перекручено", окремої плати з таким же ШИМ, на який також треба "розкрутити і подати той самий сигнал........
Я вам відкрию таємницю, є багато людей, які також розбираються в електроніці, які знаються на силовій електроніці, які знаються на логічних схемах, при наймі не гірше від вас, і як кажуть не цураються щось питати і щось відповідати.
Я з інженерами з фірм конкурентів розмовляю на пряму, і вони також, бо фахівець чітко розуміє, що я не відбиру в нього шмат хліба, а він в мене, бо або я "менш фаховий" і неосилю його рівень, або я достатньо фаховий, щоб і самому розібратися.
Але, не зващжаючи на мій чи його фах, нам обом цікавий і корисний новий досвід.
Ви вважаєте, що треба зразу лізти в плату з щупами приладів, я так не вважаю, я спочатку вивчаю проблему а потім вже лізу , і до цього така тактика спрацьовувала на 100%,
То ж ще раз, я не для "лекторію відкрив тему, і не для "вимірювання рівня фаховості(товщини геніталій)" тому, я аж ніяк не в захваті від тицяння фотками заміни лінійного регулятроа на шим, в мене такі стоять на кількох верстатах в гаражі, і я їх туди прилажував власноруч і власноруч паяв схеми, то рівень "гуртка в кімнаті школярів"
І оскільки тема мною відкрита конкретна по "МІНСЬКУ", то і обговорювати я прагну "МІНСЬК", з тими кому то цікаво, чи з тими, кому то знайомо, а не вислуховувати зверхні закиди в некомпетентності!
Зазвичай на форумах для міряння "нев'єб...тю" організовані розділи типу "таке-сяке" чи "курилка".
Що до майстрів, є багато досвіду, навіть в харкові на барабашовці, купляючи запчастини до електроінструменту чув як пані пропонує майстру деталі більш якісні за ті ж гроші, а він їй пояснює, що йому не треба щоб раз поміняв і клієнт більше не прийшов, йому треба щоб він з тією кнопкою ще прийшов через місяць-два.
То ж майстрів по інету не вибирають, а тільки по рекомендації людини, якій довіряєш. Я такого не маю. Та й цілком розумію, що навіть маючи такого, вийде або для мене, або для нього задорого, Я не хочу ставити людину в ситуацію, коли він "прромучиться" з заказом, за який не візьмеш багато грошей, але і сам не хочу витрачати половини вартості апарату.
Це здоровий глузд і повага до людини-майстра, то ж швидко чи повільно, та буду робити сам.