+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 137

Тема: Китайский MIG/MMA, что можно сделать?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
    Якщо я правильно зрозумів вашу проблему, вона полягає в тому, що при збільшенні швидкості подачі дроту не добавляється струм, а збільшується напруга? Логіка роботи апарату дивна в такому разі. Розуміючи Вас як впертого спеца з метою розплутати дивну роботу апарату, особисто в мене виникає питання - чи варта вичинки шкурка в цьому разі? Розумно буде придбати дорожчий прилад з правильним процесом керування.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях
    Микола, ви точно зрозуміли, саме" Логіка роботи апарату дивна", що до "чи варта вичинки шкурка в цьому разі?" вочевидь варта, плата керування, в тих апаратах, в яких вона використовується як задумано без "модернізації" цілком виконує свою функцію.
    Силова виконує свою функцію на 100% очикування. перевірино в ММА режимі.
    То ж задача банальна повернути плату до вигляду, в якому вона розроблена, тобто, перепаяти потенціометер "швидкість" туди, куди він підпаяний в "Едоні" і йому подібних, і "знайти і перервати" перемичку, якою "модернізатори" взяли з відкичь сигнал для керування шимом подачі.
    ВСЕ! і стендів не потрібно, і баластів.Показометри- то вже інша справа, як на мене. я і без них обійдуся, чи підстрою ...колись Головне- розділити керування, як і було задумано!
    Я розумію задум автора "модернізації" - товстий метал крутнув вліво, тонкий- вправо, простіше в рази, але на практиці так не працює, різні умови, то дріт інший, то треба навалить то треба делікатно, щоб не покрутило...
    Не питання в "змалювати схему", але ж її з чимось порівняти треба, або самому як пазл з елементів на платі зібрати.....от то вже гемор.
    Схема що "Вован" тикає на сусідню тему дійсно є, але тільки 3846 обв'язка, а з 494ю .....є інші апарати, але там 494+3525..... в принципі ті ж яйця тільки в профіль, якщо проєктувати з "0", та для пошуку перемички не зовсім.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права