+ Ответить в теме
Страница 27 из 51 ПерваяПервая ... 17 25 26 27 28 29 37 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 261 по 270 из 507

Тема: SSVA-MINI «САМУРАЙ»

Зарегистрированный Аватар для Svarnoi
    Поблагодарили 572 раз(а) в 302 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    А чому релігія не дозволяє ССВА зразу встановити цей копійчаний роз'єм ? у ціну апарата і без допилювання покупцем?

Чи все ж - " купуйте наш у три/чотири рази дорожчий окремий пристрій..." - не дай Бог покупці за 5000 куплять Самурай відразу з подаючим пристороєм без пайок/пропайок і відмовляться від нашого готвого напівавтомата за 8000грн...маркетинг...з користю для чиназварки...

Покупці-початківці коли купують Самурай всі розраховують на всі 100% заявлені виробником функції "купив/включив", а якщо по факту це кит-набір (паяти/дирити/скрутити) - так зразу потрібно чесно всіх про це інформувати і казати, що ми зажали 50 грн. на розємі - бо це мега економія на апараті за 3500грн...хто попросить то по-блату за окремі гроші може поставим...

В ИИСТ офіційно є варіанти апаратів 140/160 з і без за окремі озвучені ціни з і без - і про це хоч чесно без обману, а у ССВА кругом сказали Є! - а коли купиш - подивись/докупи/попаяй/ти влип треба доробляти за окремі гроші (50 грн. за розєм з роботою і налаштуванням - ха-ха - де підтвердження такої ціни заводу ?)
    Это вопрос не ко мне, а к производителю ССВА....Нравится ИИСТ - покупайте ИИСТ.
    Ваш выбор превратился в переливание из пустого в порожнее
    Пожалуй лучший интернет-магазин по сварке - svarka.zp
    Генераторы, стабилизаторы, электроинструмент и другие мужские "игрушки". Скидки для форумчан от ЭлектроХауса

2. Пользователь сказал cпасибо:

Naum (24.07.2016)

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Тоді питання до Вас як представника интернет-магазину :

- Чому ви не публікуєте всі нюанси комплектації інверторів і не публікуєте на сайті примітку про можливість опцій за додаткові кошти (кнопки/розєми/трансформатори і т.п.) ?

- Ви зацікавлені спільно з виробником обманути покупця?

Якщо ні - чому замовчуєте ?

Вчора хотів Самурай - вивчив додаткові функції і після спілкування з сервісним центром ССВА передумав.
    Вони не заікнулись, що встановлюють - хоч їх питали - послали відео дивитись - хай би їх послали так всі покупці...дивитись і пробувати...

Розумію Ви продавець - хоч віники продавати аби прибуток - а я покупець і гроші у мене не мальовані а справжні і за них виберу, що захочу і недомовки/недосказки не потерплю.

Якщо з пустого у поржне - чому читаєте цю тему ?
    - Пишіть не у цій пісочниці для початківців , а у високоінтелектуальних темах про формулу суміші газів для зварювання і режими програмування...
    Бо не байдуже і продажі Самураїв падають, ССВА рекомендує 3500 , а дилери тихо продають 3300 і всерівно у них є маржа навіть з бесплатною доставкою...
    Відпускна 2500?

Це нагадало одного менеджера Енергії, який мені хотів продати апарат за 2700, а випадково сказав, що через НП до нього не надійшли кошти від іншого покупція 2500

Бизнес, только бизнес...

4. Пользователь сказал cпасибо:

GreenTea (05.08.2017)

5. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Насмішили Ви мене своїми питаннями і своїм вибором інвертора... За цей час, що Ви апарат вибираєте, мій знайомий купив квартиру, потім продав, і купив будинок... і ще навіть трохи грошей залишилось, завтра на віддих в Грецію їде, а Ви всім телефонуєте і задаєте одні і ті ж самі питання, при чому телефонуєте на завод і щось питаєте...
    Якщо чесно, то поставте себе на місце працівників заводу і все стане ясно...
    А тепер по Ваших запитаннях
    Чому ви не публікуєте всі нюанси комплектації інверторів і не публікуєте на сайті примітку про можливість опцій за додаткові кошти (кнопки/розєми/трансформатори і т.п.) ?
    Тому, що, можливо, структура сайту не дозволяє таке зробити, а на сайті не тільки один Самурай, а переробити сайт - від пару тисяч грн. з такою кількістю товару...
    у кожного оптовика є прайс і це там вказано, цікавить прайс - беріть партію на пару десятків тисяч гривень на місяць і продавайте, і буде Вам щастя...
    Бо не байдуже і продажі Самураїв падають, ССВА рекомендує 3500 , а дилери тихо продають 3300 і всерівно у них є маржа навіть з бесплатною доставкою...
    Відпускна 2500?
    Ви помилились, оптова ціна 250грн., ми просто жируємо...
    А якщо чесно, то без надання знижки у нас люди не хочуть купувати, привичта торгуватись всюди збереглась, от тому і ціна може плавати +/-100 - 200грн.
    Це нагадало одного менеджера Енергії, який мені хотів продати апарат за 2700, а випадково сказав, що через НП до нього не надійшли кошти від іншого покупція 2500
    У телефонній розмові я Вам пояснив що і як, і чому не варто дивитись на "сирі" апарати, тим більше тоді, коли про них не знає жоден оптовик
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

7. 4 пользователя(ей) сказали cпасибо:

ERC (22.07.2016), mirek (22.07.2016), Naum (24.07.2016), Svarnoi (22.07.2016)

Ви ж оплачуєте обслуговування сайту - тисячі гривень за один рядок-примітку?
    Вас грабують.

Радий за Вашого знайомого мені б так

В суті питання були до сервісного центру ССВА - могли б снизойти і повідомити ціну повнокомплектного апарату і їх ціну та умови, але вирішили не заморочуватися - дивись фільм про любов до ССВА.

А якщо гарантійний випадок ? - що тоді він них чекати...

Ви ж оплачуєте обслуговування сайту - тисячі гривень за один рядок-примітку?
    Вас грабують.

Радий за Вашого знайомого мені б так

В суті питання були до сервісного центру ССВА - могли б снизойти і повідомити ціну повнокомплектного апарату і їх ціну та умови, але вирішили не заморочуватися - дивись фільм про любов до ССВА.

А якщо гарантійний випадок ? - що тоді він них чекати...
    Про сайт - щоб щось зробити на сайті, треба шаблон сторінки міняти, а там багато чого вилазить... крім того в даному випадку це річ зовсім не потрібна
    Про мого знайомого - 15 років для цього працював за кордоном...
    По ССВА - стандартно для інвертора цього не треба, якщо вже хочете ПА, то можете штекер самі припаяти, на гарантію це не впливає ніяк, ССВА в цьому випадку дуже адекватна компанія, вони не знімають з гарантії, якщо Ви щось там поставите... і я Вам про це говорив

Та питання в принципі - я купив телевізор, підключив антену та електроживлення і дивлюсь його.

Наприклад: я купую Самурай - використовую ММА і пізніше можливо захочу як напівавтомат - я ж був до вчора цілком на 100% впевнений що ця функція 100% є і тільки докупив подаюче і рукав, а тут...БАЦ!!!...а н..р - навчайсь на відео, що паяти, де різати, куди крутити, гарантії 100% що все вийде зразу нема а накосячиш відправиш у сервіс за свої гроші - а ти вже раніше 100% запалатив за цю функцію при виборі апарату але нічого страшного - заплатиш ще раз...

Ось не розумію в чому тут економія 50 грн. на розємі, якщо сам апарат 3500 грн. - значить реальне з роботою встановлення цієї "опції" яка по умовчанню повинна бути у стандарті буде коштувати 400-500 грн. (а не 50грн. як жартують) або там якась програмна проблема.

В чому суть?

Зарегистрированный
    Поблагодарили 118 раз(а) в 66 сообщениях
    Та питання в принципі - я купив телевізор, підключив антену та електроживлення і дивлюсь його.
    Ой ли...А есть ли в телеке вафля или скайп,а поддерживает ли он все форматы,а 3-д,а как без спутника обходится и так далее....
    Простой телек стоит 5 штук(пример) с наворотами 50 штук(пример)-но и то и то телек -кому что надо,у кого какие запросы .

12. Пользователь сказал cпасибо:

mirek (22.07.2016)

Ось і порозуміння - функціонал повинен бути дійсним, а не гроші за модуль інтернету і за камеру для скайп, а модемчик всередині припаяй сам.

14. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Цитата Сообщение от Angek Посмотреть сообщение
    Про сайт - щоб щось зробити на сайті, треба шаблон сторінки міняти, а там багато чого вилазить... крім того в даному випадку це річ зовсім не потрібна
    Про мого знайомого - 15 років для цього працював за кордоном...
    По ССВА - стандартно для інвертора цього не треба, якщо вже хочете ПА, то можете штекер самі припаяти, на гарантію це не впливає ніяк, ССВА в цьому випадку дуже адекватна компанія, вони не знімають з гарантії, якщо Ви щось там поставите... і я Вам про це говорив
    Ось у цьому і вся суть - хай виробник зразу все чесно в середину встановить і потім хоч сургучові пломби ставить на всі саморізи кришки - прийшов покупець у магазин: - а покажіть ось цю функцію - у магазині за 5 сек. під'єднали рукав з подаючим заправленим порошковою проволокою (без газу) - вжик - супер - працює - беру! разом з подаючим! з рукавовм і цим дротом! з хамелеоном! зараз! - відразу мани продавцю, мани виробнику, покупець щасливий бо все відразу провірив - все супер! - радить сусіду/куму/на роботі ...сарафанне радіо...мани..мани.. - це чомусь ССВА не потрібно.

Ось у цьому і вся суть - хай виробник зразу все чесно в середину встановить і потім хоч сургучові пломби ставить на всі саморізи кришки - прийшов покупець у магазин: - а покажіть ось цю функцію - у магазині за 5 сек. під'єднали рукав з подаючим заправленим порошковою проволокою (без газу) - вжик - супер - працює - беру! разом з подаючим! з рукавовм і цим дротом! з хамелеоном! зараз! - відразу мани продавцю, мани виробнику, покупець щасливий бо все відразу провірив - все супер! - радить сусіду/куму/на роботі ...сарафанне радіо...мани..мани.. - це чомусь ССВА не потрібно.
    про ССВА Ви трохи не праві, реально по кількості проданих апаратів - №2 в Україні, перший Патон, так що вони точно це роботи не будуть... На даний момент напіватомат від Атома робить дуже сильну конкуренцію і ССВА і Енергії і китайцям... думаю ситуація, по троху, буде змінюватись...
    на рахунок печаток і саморізів - це точно не про ССВА, не треба забувати, що самі ходові їхні моделі для заробляння грошей, це 180 та 270-а моделі, а там без регулярної прочистки і продувки - поломка, тому і ніяких там печаток і пломб не буде...
    А ССВА міні Самурай робився якраз для того, щоб клієнти мали саме ССВА із багатим функціоналом по ціні набагато нижче, ніж моделі 180, чи 270, от і все...
    Із напівавтоматом такаж сама ситуація...
    Інвертор, то інвертор, при чому його ціна є досить низькою і він конкурентних і в роботі непоганий і схемотехніка продумана і кількість звернень на сервіс один із самих низьких, знаю по кількості звернень в ремонт потих апаратах, котрі продав...

17. Пользователь сказал cпасибо:

bodik55 (23.07.2016)

+ Ответить в теме
Страница 27 из 51 ПерваяПервая ... 17 25 26 27 28 29 37 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права