+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 507

Тема: SSVA-MINI «САМУРАЙ»

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Тоді питання до Вас як представника интернет-магазину :

- Чому ви не публікуєте всі нюанси комплектації інверторів і не публікуєте на сайті примітку про можливість опцій за додаткові кошти (кнопки/розєми/трансформатори і т.п.) ?

- Ви зацікавлені спільно з виробником обманути покупця?

Якщо ні - чому замовчуєте ?

Вчора хотів Самурай - вивчив додаткові функції і після спілкування з сервісним центром ССВА передумав.
    Вони не заікнулись, що встановлюють - хоч їх питали - послали відео дивитись - хай би їх послали так всі покупці...дивитись і пробувати...

Розумію Ви продавець - хоч віники продавати аби прибуток - а я покупець і гроші у мене не мальовані а справжні і за них виберу, що захочу і недомовки/недосказки не потерплю.

Якщо з пустого у поржне - чому читаєте цю тему ?
    - Пишіть не у цій пісочниці для початківців , а у високоінтелектуальних темах про формулу суміші газів для зварювання і режими програмування...
    Бо не байдуже і продажі Самураїв падають, ССВА рекомендує 3500 , а дилери тихо продають 3300 і всерівно у них є маржа навіть з бесплатною доставкою...
    Відпускна 2500?

Це нагадало одного менеджера Енергії, який мені хотів продати апарат за 2700, а випадково сказав, що через НП до нього не надійшли кошти від іншого покупція 2500

Бизнес, только бизнес...

2. Пользователь сказал cпасибо:

GreenTea (05.08.2017)

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Насмішили Ви мене своїми питаннями і своїм вибором інвертора... За цей час, що Ви апарат вибираєте, мій знайомий купив квартиру, потім продав, і купив будинок... і ще навіть трохи грошей залишилось, завтра на віддих в Грецію їде, а Ви всім телефонуєте і задаєте одні і ті ж самі питання, при чому телефонуєте на завод і щось питаєте...
    Якщо чесно, то поставте себе на місце працівників заводу і все стане ясно...
    А тепер по Ваших запитаннях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    Чому ви не публікуєте всі нюанси комплектації інверторів і не публікуєте на сайті примітку про можливість опцій за додаткові кошти (кнопки/розєми/трансформатори і т.п.) ?
    Тому, що, можливо, структура сайту не дозволяє таке зробити, а на сайті не тільки один Самурай, а переробити сайт - від пару тисяч грн. з такою кількістю товару...
    у кожного оптовика є прайс і це там вказано, цікавить прайс - беріть партію на пару десятків тисяч гривень на місяць і продавайте, і буде Вам щастя...
    Бо не байдуже і продажі Самураїв падають, ССВА рекомендує 3500 , а дилери тихо продають 3300 і всерівно у них є маржа навіть з бесплатною доставкою...
    Відпускна 2500?
    Ви помилились, оптова ціна 250грн., ми просто жируємо...
    А якщо чесно, то без надання знижки у нас люди не хочуть купувати, привичта торгуватись всюди збереглась, от тому і ціна може плавати +/-100 - 200грн.
    Це нагадало одного менеджера Енергії, який мені хотів продати апарат за 2700, а випадково сказав, що через НП до нього не надійшли кошти від іншого покупція 2500
    У телефонній розмові я Вам пояснив що і як, і чому не варто дивитись на "сирі" апарати, тим більше тоді, коли про них не знає жоден оптовик
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

4. 4 пользователя(ей) сказали cпасибо:

ERC (22.07.2016), mirek (22.07.2016), Naum (24.07.2016), Svarnoi (22.07.2016)

5. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права