Показано с 1 по 10 из 155

Тема: TIG-сварка

Древовидный режим

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Цитата Сообщение от Xort01 Посмотреть сообщение
    Вроде симпатишно, только не понятно - вентиляционных отверстий нет, вентилятора нет, если Вам хватает - то гут. Мы для проверки на нагрев сжигали 15кг проволоки 1.2мм, ток до 350А (горелка под водянку для ПА)
    Я робив водянку для потреб ТІГ зварювання. Для МІГ/МАГ у мене немає потреби використовувати водяне охолодження. Практично всі МІГ/МАГ апарати мають універсальне гніздо KZ-2, а я маю в наявності комплект різних рукавів (15, 24, 26, 36-й), тому й підключаю потрібний для конкретної роботи рукав до потрібного апарату і так працюю. Дріт, товщий за 1,2мм. не використовую, бо немає потреби, струми в 350А — також., в три зміни на бронетанковому заводі не працюю, а техніка зварюванн грубих чорних металів просто передбачає зварку в 2 і більше проходів, тому наявного мені вистачає.
    Я вже згадував, що при використанні "нормального" (латунного) радіатора примусове повітряне охолодження радіатора не потрібне. Перевірено декількарічною практикою використання. Дно в моєму блоці не суцільне, а П-образне з досить широкими щілинами між самим дном і боковими стінками. Так робив як для жорстості конструкції, так і наявністю матеріалів. Цього цілком вистачає для конвекції повітря. Всяких лишніх свистілок, перділок не встановлював з-за відсутності потреб і зменшенні ціни блока. Ветилятор можливо встановити в блоці, але потреби в цьому немає. Виходжу з того, що чим менше різних додаткових комплектуючих, тим надійніший блок в роботі. Рукав постійно підключений до блока охолодження і при потребі просто підключається силове з'єднання рукава до апарату, роз'єм подачі газу і кнопка включення, або педаль управління.

2. Пользователь сказал cпасибо:

Kosta k (06.01.2021)

Метки этой темы

Ваши права