+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 133

Тема: Китайский MIG/MMA, что можно сделать?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Неправильно воду сжигали. Нужно было воду взрывать, что бы при высокой температуре она разложилась на кислород и водород, вот тогда бы бабахнуло с большим выделением тепловой энергии. И хватило бы тепловой энергии на все потребности. А то подливали в печку. Я когда служил нашёл кусок смолы ну и подкинул к углю, дневальные не разбираясь вкинули это всё в печку, чуть пожара не было, она расплавилась и начала с горящей печки на пол течь и гореть соответственно. Конечно удивлялись какой большой кусок угля - говорю им так гореть хорошо и долго будет.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Ну для розрядки, якраз правильно, є трактат 18ххроку, як в петербурзі запускали повітряну кулю на "водяному газі", там розкладення водяної пари на оксид заліза і водень при температурі 800-900 градусів, пропускаючи через "фонтанні чавунні труби засипані стружкою чавуну"
    І таки літала, зараза, що правда не туди куди планували.......
    а конкретно, тепер як до електронщиків питання, в мене є в наявності амперметр"звісно китайський цифровий " 50 А, якщо я його підєднаю через шунт 1х10 ( я колись робив схоже, 10 дротинок з нержавійки, 9 на пряму, а 1 через А метр......
    ну тоді в мене було типу індикатора, точність не вельми цікавила, та 5и амперним А метром я міряв 30-40А, можна трохи погратися юстуванням, скажімо на 1 прямому шунті і 1 через А метр виставити 2 ампера по фікту і 1 А по А метру, ну хочаб з точністю 1-2%......
    Чи не вийде намахати долю і краще придбати 300-500А вимірювач, що правда вони дорогуваті.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Неправильно воду сжигали. Нужно было воду взрывать, что бы при высокой температуре она разложилась на кислород и водород, вот тогда бы бабахнуло с большим выделением тепловой энергии. И хватило бы тепловой энергии на все потребности. А то подливали в печку. Я когда служил нашёл кусок смолы ну и подкинул к углю, дневальные не разбираясь вкинули это всё в печку, чуть пожара не было, она расплавилась и начала с горящей печки на пол течь и гореть соответственно. Конечно удивлялись какой большой кусок угля - говорю им так гореть хорошо и долго будет.
    В мене дядько(нажаль вже на тому світі) але за юності був втіленням 2х протиленостей, з одного боку перечитав всю сільську бібліотеку, а з іншого, вчителі, одностайно , були впевнені, що його майбутнє- то тюрма......
    Так от , покійна бабця розповідала, як вона "розпалила плиту в осени" в якій вони з товаришем "сушили " порох...........Дід звісно за кілька днів плиту переклав, і ще кілька днів "бабця білила кухню" , але всі сходяться в одному, БАХ був знатним!
    нащастя, і дядько і дід з бабцею після того прожили довге життя.

+ Ответить в теме

Ваши права