+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 133

Тема: Китайский MIG/MMA, что можно сделать?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 32 раз(а) в 27 сообщениях
    Едон 308, схема в соседней теме. Если вы инженер сделайте измерения тока и напряжения. По вашему описанию у вас низкое напряжение, просто капли, которые разного размера не проваривают.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Цитата Сообщение от Vovan_G5 Посмотреть сообщение
    Едон 308, схема в соседней теме. Если вы инженер сделайте измерения тока и напряжения. По вашему описанию у вас низкое напряжение, просто капли, которые разного размера не проваривают.
    Пане Вован, я прочитав сусідню тему "....308" і що ви мені там пропонуєте подивитися, можливо, 16 нога а може і не 16 а перша.........." я також чітком розумію принцип ТЛ494 та УС3846н, чай не один апарат на цих шимах зроблено. Питання в тім, що "відрізали" і що повісили зверху "дядя сяу і ко"
    проблема в мене, конкретно, не в тім, що "працював і раптом ні", проблема в тім, що працює, але через дупу!!!! , тут пан "кварц" ляпнув "ынженер это тупик", можливо, та я чітко знаю як працюють нормальні МІГ, і "читав як інженер", і працював на різних апаратах, що адекватно регулюються.
    Купа прибамбасів, як кнопка пальника, що при нажатті в 4х тактному режимі виконує роль "форсажу дуги", різні "зручності типу "до появи дуги мінімум подачі( для економії проволоки), чи те саме, тільки "250 мм і стоп, якщо дуги немає", то звісно добре, навіть "бликаючі індикатори то круто", але суть в тім, що є принцип МІГ, і там чітко, напруга виставляється( і немає там 57в, для підпалу, бо немає обмазки електроду і таке сяке), а струм підтримується, аби витримувати ЗАДАНУ НАПРУГУ, тобто жорстка ВАХ!
    Подача виставляється залежно від потреб, але також ЖОРСТКО......ТО і на фірмових апаратах і на саморобних..........
    Питання в тім, куди думали "дядя сяу", для цього, потрібна схема, а не "подивіться 16у ногу", ну подивилися і що? там 3!!! можливості прямого керування, не враховуючи різних шунтувань і решти......то ж меємо 2 мікри, по з входи керування, і шунтування, яке може змінити рівень на підсилювачі помилки до "фіг його знає"! Але чудова інформація в темі"...308", "скілльки здирати з клієнта", 100 грн - майстергодина чи 200 грн майстергодина........Невідомо тільки, сидіння майстра в інеті на форумі- то самоосвіта, чи праця по ремонту........"?
    То ж питання не змінилися: В КОГО Є СХЕМА БЛОКА КЕРУВАННЯ( з позначенням сигналів від датчиків струму, потенціометрів і виходів на вольтметри)?, і,"Чи ХТО ТАКУ ЗАРАЗУ ПЕРЕМІГ"?А роздуми "а ви поміряли, а може то хтось до вас напаяв......, то залиште комусь іншому!

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Піонер Посмотреть сообщение
    Пане Вован, я прочитав сусідню тему "....308" і що ви мені там пропонуєте подивитися, можливо, 16 нога а може і не 16 а перша.........." я також чітком розумію принцип ТЛ494 та УС3846н, чай не один апарат на цих шимах зроблено. Питання в тім, що "відрізали" і що повісили зверху "дядя сяу і ко"
    проблема в мене, конкретно, не в тім, що "працював і раптом ні", проблема в тім, що працює, але через дупу!!!! , тут пан "кварц" ляпнув "ынженер это тупик", можливо, та я чітко знаю як працюють нормальні МІГ, і "читав як інженер", і працював на різних апаратах, що адекватно регулюються.
    Купа прибамбасів, як кнопка пальника, що при нажатті в 4х тактному режимі виконує роль "форсажу дуги", різні "зручності типу "до появи дуги мінімум подачі( для економії проволоки), чи те саме, тільки "250 мм і стоп, якщо дуги немає", то звісно добре, навіть "бликаючі індикатори то круто", але суть в тім, що є принцип МІГ, і там чітко, напруга виставляється( і немає там 57в, для підпалу, бо немає обмазки електроду і таке сяке), а струм підтримується, аби витримувати ЗАДАНУ НАПРУГУ, тобто жорстка ВАХ!
    Подача виставляється залежно від потреб, але також ЖОРСТКО......ТО і на фірмових апаратах і на саморобних..........
    Питання в тім, куди думали "дядя сяу", для цього, потрібна схема, а не "подивіться 16у ногу", ну подивилися і що? там 3!!! можливості прямого керування, не враховуючи різних шунтувань і решти......то ж меємо 2 мікри, по з входи керування, і шунтування, яке може змінити рівень на підсилювачі помилки до "фіг його знає"! Але чудова інформація в темі"...308", "скілльки здирати з клієнта", 100 грн - майстергодина чи 200 грн майстергодина........Невідомо тільки, сидіння майстра в інеті на форумі- то самоосвіта, чи праця по ремонту........"?
    То ж питання не змінилися: В КОГО Є СХЕМА БЛОКА КЕРУВАННЯ( з позначенням сигналів від датчиків струму, потенціометрів і виходів на вольтметри)?, і,"Чи ХТО ТАКУ ЗАРАЗУ ПЕРЕМІГ"?А роздуми "а ви поміряли, а може то хтось до вас напаяв......, то залиште комусь іншому!
    Господи да в вас писатель помер... Инженер что то соизволит измерить? Свою платку сверить со схемкой, откинуть ненужное и вернуть нужное соизволили? Есть и схема с номиналами и фото нормальной платы. Вы что то делать будете или просто скучно и читатели нужны? Вообще зачем хлам всякий покупать, если избалованы?
    Схемы другой не будет. Можете В Володина почитать, даже форум у него есть, можно писать, но не такие бредни как вы пишите, это все для раздела курилка.

5. Пользователь сказал cпасибо:

Qwazar (26.12.2021)

Зарегистрированный
    Вован схема з номіналами є? в студію! перед тим як лізти в плату, треба чітко розуміти, що я там шукатиму, щоб не випаювать по черзі, як Станіслав, то ту мікру, то той діод, то ті транзюки, є повірря, що вирахували імовірність з яою мавпа за друкарською машинкою просто від фонаря тикаючи на клавіші, напмше сонет Шекспіра....
    я не мавпа тож без розуміння як було і що змінили не збираюся туди лізти..

Зарегистрированный
    Вован, є схема- в студію!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Вы тему Эдон 308 читали на этом форуме?

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Вы тему Эдон 308 читали на этом форуме?
    Читав, і не тільки цю тему, там ні кнопок ні позначення потенціометрів, не номіналів а функціоналу. Нема притензій до пана, який її змалював, респект йому.
    Ця схема ї і у Володіна на форумі і в інших місьцях.........
    Та власне не питання, я виберу час і змалюю її, через тиждень, чи місяць. На зараз я налаштував його на конкретну задачу, і доки батя не поварить "копійку" я туди не лізтиму!
    Знайдеться схема за цей час, буду вельми вдячний, ні, змалюю вдастьця виправити викладу, і не треба тицяти "не треба таку херню купувати", на відосах вона варить, і хтось як і я її купив, і можливо хтось її принесе Станіславу і він розумітиме, що "не працює апарат після його ремонту!

Зарегистрированный
    Соседняя тема про Эдон 308, которую вы типа уже прочитали, на первой странице и схема и фото платы, было бы желание, уже бы не лясы разводили, а сравнили со своей платой.

11. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Вован, читай уважніше, а не точиш лясиНажмите на изображение для увеличения
Название: mig200.DSN (1).jpg
Просмотров: 640
Размер:	79.9 Кб
ID:	12185
    то покажіть там 494? я не побачив

Зарегистрированный
    Вован, читай уважніше, а не точиш лясиВложение 12185
    то покажіть там 494? я не побачив
    Где фото внутренностей вашего минска? Сможете оформить тему нормально?
    На той фотке, что вы выложили все стандартно 3846 задающий для силы, 494 для протяжки, в чем проблема не пойму

+ Ответить в теме

Ваши права