+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    тестером заміряно що напруга падає до нуля. - так откуда же возьмётся напряжение если выход закорочен. Антизалипайка это когда аппарат при коротком сбрасывает ток.
    Який він буде ток скидати якщо немає напруги? ток без напруги нічого не важить.

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Який він буде ток скидати якщо немає напруги? ток без напруги нічого не важить.
    Йолоп ты . При напруге 0 целых хрен десятых вольта ток может быть сотню ампер . Иди учись в школу довбень
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    Йолоп ты . При напруге 0 целых хрен десятых вольта ток может быть сотню ампер . Иди учись в школу довбень
    не може, тому що анти залипайка всеодно працює і скидається увесь ток і напруга відповідно. Коли не працює потік електронів продовжується і щось починає сильно грітися і плавитися, зазвичай це електрод. для цього потрібні вати тобто загальна потужність, її там немає так само як і сто ампер.

правда це все вже ніяк не допоможе в подальшому просуванні цього проекту. Просто написав що антизалипайка працює і все. Що тут такого... ви мене усі іноді своїми знаннями дивуєте іноді і не завжди в кращу сторону. тут нічого вирішувати не потемі. я веду свій проект, а не переписку не по темі. і якщо я не бачу перспективи щось довести я не бачу сенсу просто так писати щось зі своєї голови підкріплюючи це матом.

тролів теж краще тримати на голодній дієті, не перший рік я цей інтернет бачу.

Наскільки розумію я току на виході не стає від того що тухне шим контролер коли спрацьовує антизалипайка, але не я про це тут повинен розповідати так само як і скільки ампер це дає у підсумку.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 10.11.2019 в 21:51.

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    .... і скидається увесь ток і напруга відповідно. ......її там немає так само як і сто ампер.

... підкріплюючи це матом.

......
    Гражданин проиктант.
    Как может скидываться то, чего нет???
    Нет выходного тока в рабочем режиме (не варит ваабше).
    На основании этого закорачиваем электрод на массу, получаем "0" вольт и доказываем что Антистик работает.

Рассуждам о высоких материях абсолютно не зная элементарную электротехнику. Даже на уровне сельского электрика.
    И куда Вы лезете?

Так что лучше готовьтесь писать кандидатскую.

6. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (10.11.2019), Николаевич (10.11.2019)

+ Ответить в теме

Ваши права