В тому то і справа, що ручка стояла саме в такому положені. Десь на 1-2 поділки лівіше від поділки з крапкою.
В попередніх постах я писав, що таке враження, що ручка скинута на 0 - іскри йдуть, але запала нема, але коли вже загоряється, то горить нормально.
А взагалі, я вже зв'язався з виробником, показав йому це відео і вердикт -апарат не справний. Сказали відсилати його на налаштування.![]()
Последний раз редактировалось RomDzhan; 02.11.2015 в 14:25.
Купил неделю назад Самурая,пробовал варить сам и давал сварщику-он был тоже удивлён-ситуация один в один ,искры идут запаливания нет,ток тоже в районе 12-13 часов.Думаю дело в последней прошивке?что-то ребята накосячили,потому что случай не еденичный.Произведён сентябрь2015(версия 2.2).Когда запалится,то варит неплохо.Если всё выше описанное норма,то я канечно разочарован аппаратом,хотелось всётаки поддержать отечественного производителя,раньше таких проблем у аппарата ненаблюдалось.
RomDzhan (13.11.2015)
Ну прийшов мій апарат з ремонту, сказали у них все нормально запалюється. Не можуть зрозуміти, чого так.
Порадили змінити електроди на Вістек АНО-21, були АНО-36
Купив пачечку, да, запалюється краще, але-але...
Я думаю, а не може таке бути, через не якісні кабелі? Я апарат посилав без кабелів, може вони в них нормального діаметра. А я дивлюсь на свої, в них товщина самої жили ну така вже тоненька, що капєц, хоч зовнішній діаметр з ізоляцією грубелячі.
Сьогодні варив, ручка на 12 ч. ну поварив може хв 10-15 і сам кабель тепленький, це ж брєд. А що буде при 160А. ?
Шкода десь пропав штангель, нема чим заміряти.
Може хтось скинути фотку з заміром товщини жили кабеля біля маси? Буду вдячний.
P.S. Заміряв лінійкою там приблизно 4-5мм. Це навіть трохи більше чим 10 мм.кв. Тоді не знаю...
Последний раз редактировалось RomDzhan; 13.11.2015 в 16:38.
RomDzhan (16.11.2015)
всем привет
хочу купить такой инвертор для загородного дома и гаражной мастерской.
в перспективе - хотел бы докупить подающее устройство.
внятной информации как такой комплект работает - не нашел, 1 видео в ютубе и несколько маркетинговых текстов в интернете.
ткните, пожалуйста, на дельное описание комплекта SSVA mini Самурай + SSVA PU