Та я зрозумів, що ви "стьобаєтеся" але плутаєте "єжа с ужом".
З приводу теми всю не читав, достатньо було кілька дописів і фрази "надьожность повісілась".
Я вважаю, що не треба лізти з модернізацією, якщо прилад працює, "лучше- враг хорошего", можна робити модернізацію, якщо є чітке розуміння для чого.А просто "неспалося мені.....". я так не роблю і не в захваті.
В мене інша проблема, я купив не той апарат, і він не виконує мої вельми скромні потреби, а по суті не виконує свою функцію варити. То ж по суті, в моєму випадку, то якраз "боротьба з наслідками модернізації якогось "інженера" якому "неспалося...".
Проблема в відсутності досвіду "як зазвичай організовано в апаратах...." і які речурси в мене є для налаштування, адже городити випробувальний стенд на один апарат- сенсу немає, але й на "бумлазаря" не вийде.
Наша бесіда додала впевненості в тім, що , якщо немає знайомого спеціаліста, ніхто цю роботу не зробить, бо навіть не зрозуміє що від нього хочуть. Он професійний зварювальник "Кварц" чого тільки коштує...
На зараз в мене вже є розуміння як і що, схеми понаходив(при наймі схожі) , спробую. ну і трохи модернізую якжо вийде, ну "показометри" при наймі заміню на вольтметр з амперметром, вони все рівно необхідні для налаштування, є в наявності і я з ними вмію працювати.
бо "покали в конських тапках" мені і на шкалах ручок вистачить, а мигає при зварюванні сама дуга, то ж або покази реального струму і напруги, або нафіга воно треба, в мене ММА без "бликалок" і вистачає.