-
він не працює нормально за задумом, то ж або переробити на "єдон" чи "експерт", або........підкрутити делителі на компараторах, аби......хоча б трохи відповідав "дурній ідеї".
До речі, я згадуав, я був головним конструктором на заводі хімапаратів "Полтавських Хіммаш", там зварювання- основна тема, то ж я чітко розбираюся в ММА, МІГ, ТІГ, і решті зварювальних процесів, то мій хліб.
Я хобі Авіамоделіст, який робив від передавачів, до комп'ютерів, різні речі, розробляв програми для контроллерів керування виробничими лініями( програми писали звісно талановиті люди, але алгоритми то моя терена), і я чітко розумію термінологію між "ремонтом" і "переробкою"
то ж, з принципу, МІГ- то швидкість- константа, напруга- константа, , струм- похідна від напруги і подачі(товщини дроту, умов зварювання таких як потолок, вертикаль, "лодочка", )
На роботі в мене Кемфі, 2 блоки, купа програм, що враховують 2х/3х складовий газ, СО2 ми не використовуємо, товщину, марку дроту, окрім зварювання ми ще й наплавляємо зношені поверхні і робочі кромки інструменту.
Та дома, в гаражі я роблю щось цікаве для мене, гусениці на мотоблок, верстати для 3д обробки, двигуни для літачків, контроллери для поливу грядок і впорскування паливної суміші в циліндр мотоциклу. і я чітко розумію, різницю між обладнанням, що працює і що не працює, і причину чому, від хибної ідеї до " підробного транзистора".
Ще раз, можете на мене ображатися, але я , перелопативши не один форум, не одну статьтю, перешукавши купу інтернету, ЗАРЕЄСТРУВАВСЯ на цьому сайті і задав питання, чи є в кого схема цього "лайна" і чи спрацює стратегія "зовнішнього обвісу", якщо я не розбируся швидко з схемою.
Обвіс працює! тепер питання в схемі, є- буду радий, нема- нажаль! а виховувати мене не треба, я з тих людей, що розуміє ціну роботи, і відповідність між "результатом і правильно поставленою задачею".
Що до "мінську" маю намір самому довести до того рівня, що я хочу, а я хочу повний ручний контроль! я чітком розбираюся, чи то силова, чи то хиба в програмі.
Вибачте, можливо жорстко, але реально!
-
Ваши права