+ Ответить в теме
Страница 76 из 113 ПерваяПервая ... 26 66 74 75 76 77 78 86 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 751 по 760 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    это только ухудшит его работу.
    Може бути і таке, я цього не заперечую от тільки погіршувати нічого, тут або працює або ні. "погано працює з дроселем" такого результату у мене немає.

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Может кто то другой сумеет объяснить экскриментатору что вытягивать что то с полумостовой схемы в полномостовую - ДУРЬ ПОЛНЕЙШАЯ.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Цитата Сообщение от Микитович Посмотреть сообщение
    Может кто то другой сумеет объяснить экскриментатору что вытягивать что то с полумостовой схемы в полномостовую - ДУРЬ ПОЛНЕЙШАЯ.
    Он сам себе на уме. Его тема и пусть рисуется. Ну хочет человек пусть экспериментирует - может новый закон изобретёт - Закон трансформации hizerqqq

hizerqqq - сделайте трансформатор и дроссель с подмагничиванием постоянным током от аккумулятора, только правильно соедините начало и конец подмагничивающих обмоток

Блокированный

Поки в апараті нічого не міняв, бо немає діодів ще на руках. Зате зробив щуп 10х щоб поміряти що показує вся ця техніка на виході. Осцилограф парацює не дуже з цим усім, там ще номінали конденсаторів трошки не ті вийшли, але в цілому схоже на те що все працює як повинно і підстроєчним конденсатором компенсується зглажування порогів на осцилограмі. трохи я забув і спочатку загнув потрібний хвостик між резисторами, але потім виправив. плюс крокодилом з осцилографа за нього чіпляється, а мінус на кінець мінусового провода теж крокодилом чіпляється. В цілому досить зручно

перша осцилограма це замір чисто з плюса без підключення мінусу взагалі, друга це якщо підключити і мінус на виході з апарату, а третя через останній дросель на 8 витків видно що сигнал дуже слабий виходить. Звісно в цілому це мало що дає, але картинка виглядає приблизно так. добавлю два діоди між плюсом і мінусом і буду порівнювати. Правда ще сам осцилограф на підстроєчних конденсаторах трохи підкрутити треба.

Ще на dc поміряв, усе схоже просто менше виражено

Перше без дроселя, друге вимірювання з дроселем.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 14.11.2019 в 19:18.

Зарегистрированный
    перша осцилограма це замір чисто з плюса без підключення мінусу взагалі так измеряет мой внук, возьмёт щуп и пальцем за кончик щупа - и зовёт " деда смотри я измеряю". Так ото и у вас какие то картинки - больше, меньше ото и всё измерение.

7. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (15.11.2019), Xort01 (14.11.2019)

Блокированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    перша осцилограма це замір чисто з плюса без підключення мінусу взагалі так измеряет мой внук, возьмёт щуп и пальцем за кончик щупа - и зовёт " деда смотри я измеряю". Так ото и у вас какие то картинки - больше, меньше ото и всё измерение.
    Там всеодно вже ніякого керуючого сигналу немає вже, а чисто вихід на електрод в дугу, так хоч приблизно можна зрозуміти що відбувається. навіть на цьому осцилографі іноді є сенс звертати увагу на деталі принаймі як для мене. Взагалі на dc вимірюванні сигнал закидає на верх, так що напевно це верх кривої яку випрямляють діоди в одну сторону.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 14.11.2019 в 19:37.

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    hizerqqq
    С таким же успехом этим ОЦИЛЛОСКОПОМ можно измерять шевеление извилин у питекантропа.
    И экскриментатор мартышкоподобный по интеллекту и очки не с теми диоптриями.
    Так что сериал "Мыши плакали и продолжали грызть кактус" все еще в эфире.

10. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (15.11.2019), Николаевич (15.11.2019)

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    " Правда ще сам осцилограф на підстроєчних конденсаторах трохи підкрутити треба " - зал замер в ожидании модернизации дешевого китайского осцилографа
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

12. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Andruha (15.11.2019), Микитович (15.11.2019), Николаевич (15.11.2019)

13. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Блокированный
    Якщо хтось точно не розуміє як працює цей осцилограф я можу сказати що цей щуп що я зробив це тільки так як для мене щоб на один раз поміряти грубо кажучи якийсь не важливий по структурі сигнал, а для того щоб працювати більш комфортно треба всеодно купувати щуп. від якості виконання тут багато залежить. правда цей осцилограф в цілому лише навчального рівня і багато на ньому не завжди побачиш. працює і добре. 50кгц це приблизний максимум який можна поміряти так щоб хоч щось було видно.

Зарегистрированный
    Ха-ха - у меня такой осцил где то в ящике валяется. Так игрушка.

+ Ответить в теме
Страница 76 из 113 ПерваяПервая ... 26 66 74 75 76 77 78 86 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права