+ Ответить в теме
Страница 78 из 113 ПерваяПервая ... 28 68 76 77 78 79 80 88 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 771 по 780 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    В в поясненнях до схем звідки я це взяв написано що цей діоди(и) підвищує ккд системи. Так чи інакше схеми діодних мостів бувають різні і ускладнюють їх не просто так. що це все дасть конкретно для мене я ще не знаю, але знімати я їх звідти поки за будь яких умов не планую. окрім цих діодів у мене більше не залишилося варіантів як покращити цю схему для того щоб спробувати запустити дросель. ще можна тільки пару маленьких конденсаторів за дросель винести і все.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 15.11.2019 в 23:09.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    і на деяких схемах без середньої точки трансформатора саме цих діодів більше тому поставив два - на некоторых машинах на задних мостах стоят по два колеса ( слева и справа по два )- а не поставить и себе по два колеса на легковушку - приблизительно как вы, увидел чего то и сделал - всего один вопрос на хрена это нужно????????????????? От этого аппарат лучше работать не будет. Во всём китайцы виноваты
    В в поясненнях до схем звідки я це взяв написано що цей діоди(и) підвищує ккд системи. - по ходу такой же как вы и написал, а вы повелись Те что у вас стояли, что эти диоды они корпусом отличаются - и те и другие импульсные ну и другие параметры отличаются, в данном случае замена смысла не имеет.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Так чи інакше схеми діодних мостів бувають різні і ускладнюють їх не просто так.- с открытием вас.

Блокированный
    Те что у вас стояли, что эти диоды они корпусом отличаются - и те и другие импульсные ну и другие параметры отличаются, в данном случае замена смысла не имеет.

Я нічого не міняв. там стоять усі діоди що були, а це замість зворотніх яких там немає. Я ще сам точно не розібрався як вони називаються якісь із них прямі, а якісь зворотні. от там одні стояли, а це доставлені протилежні до них.

Блокированный

так чи інакше осцилограма показує роботу цих діодів, от тільки що буде з електродом і дроселем перевірю пізніше. схоже на те що дуга навіть без дроселя має бути стабільнішою. Заміри проводив при тих самих параметрах що і першого разу, різниця по амплітудах теж певна є тепер на dc більш виражена різниця по амплітуді, а по ас навпаки різниця менша. Може це свідчити про те що трохи стала стійкішою сила току проти дроселля, тому що ас певно показує усю структуру току, а dc показує лише верх сигналу після зглажування діодами, тому що знову довелося вниз осцилограму на dc спускати і скорше за все нижня частина сигналу де зустрічаються і накладаються усілякі параболи Нажмите на изображение для увеличения
Название: 490px-DC_voltage_profile_of_B6_three-phase_full-wave_rectifier.jpg
Просмотров: 1781
Размер:	28.6 Кб
ID:	9858 залишається невидимою, можливо тепер більше току в цілому по сигналу ас проходить на дросель і він сильніше включається в роботу і зглажує піки і піднімає низи сильніше оперуючи більшим током, не знаю чи вистачить цього на розпал дуги, але результат судячи з усього не поганий в цілому сигнал виглядає більш чистим і менше сходинок на ньому при спаданні амплітуди, хоча і по ас без дроселя амплітуда трохи менша, буде видно на електроді що по силі току. можливо доведеться міняти серцевину дроселя бо є підозра що вона може бути з фериту. а тут дуже не розженешся з розкачкою цього дроселя. може спробую навкруг газети наматати і зробити навісний бублик без серцевини щоб не розпаювати більше нічого.

ще змастив вентилятор наче не все так погано з ним може поживе.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 16.11.2019 в 01:14.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 68 раз(а) в 56 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    схоже на те що дуга навіть без дроселя має бути стабільнішою
    Даже не рассчитывай на то что, просто добавив обратные диоды, будут какие-то улучшение в горении дуги.

Блокированный
    ТІльки що спробував і іскра тепер є з дроселем. раніше небуло, так що результат очевидний. Але по дузі і всьому іншому буду тестувати потім в більш підходящих для того умовах. Ще може спробую заміряти осцилограми з тим великим дроселем що я робив на сильному фериті у мене ще дві лінії від нього не розібрані залишилися можна одну взяти і глянути що буде.

Блокированный
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Так чи інакше схеми діодних мостів бувають різні і ускладнюють їх не просто так.- с открытием вас.
    люди питають, я відповідаю поки мені це цікаво і є що відповісти.

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 68 раз(а) в 56 сообщениях
    ТІльки що спробував і іскра тепер є з дроселем. раніше небуло
    Сказки это. Диоды тут не при чем.
    з тим великим дроселем що я робив на сильному фериті
    На ферритовых кольцах дросселя никто и никогда не мотал.
    Если деньги девать некуда, вот: https://www.ferrite.com.ua/powder_cores/iron_powder.html
    Марка Т400, Т520..... И то, не думаю, что шибко помогут...

Блокированный
    Сказки это. Диоды тут не при чем.

У мене на руках тільки такий результат зараз. і чиїсь розмови для мене вже нічого не вирішують. Тому я все і перевіряю з того що мені здається перспективним, бо говорити конкретно тут можна дуже довго. В цілому схема діодного моста на цьому апараті стала більш повною і ефективною.

Порився по дата шитах і судячи з усього діоди 80ebu02 швидші і ймовірно кращі для таких конструкцій ніж 80ebu04, але в цілому це вже тонкощі. У мене тут що було в наявності те і взяв, а то ще замовляти десь щось треба було. Я не великий спеціаліст у цих питаннях тому пишу як спостереження. якщо хтось знає щось більше можете поправити. Увесь цикл при 50кгц схоже займає 20000нс. а діоди відновлюються 50 і 32нс відповідно. так що може різниця і не принципова.

тепер можна навіть оце от пробувати робити

Вложение 9818

тільки якщо буде настрій, для початку можна спробувати поставити один конденсатор паралельно дроселю. не думаю що я все те що у схемі коли небуть зроблю. Можливо оптимальне рішення два дроселя один з паралельним конденсатором, а за ним без конденсатора чисто для зглажування. хоча може і перед цим усім ще один дросель чисто для зглажування треба, в такій конфігурації не факт що всі вони дуже потужні мають бути, тут головне сума. принаймі так я розумію логіку роботи зв'язки дросель плюс конденсатор в даній конструкції.

О це та схема яку я можливо колись спробую потестувати.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 16.11.2019 в 14:12.

+ Ответить в теме
Страница 78 из 113 ПерваяПервая ... 28 68 76 77 78 79 80 88 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права