+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 3035

Тема: Бытовой сварочный инвертор: на чем остановить выбор?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 623 раз(а) в 408 сообщениях
    В моём стареньком инверторе стояло 6шт. по 470 мкф. ! и ни чего не выбивало. Может в том экземпляре который продают зарядный резистор слабоват,так заменить на больший не проблема. Странно то что аппарат на гарантии и хозяин точно знает что это из-за конденсаторов , это ему не в сервисе сказали ,или на самой Элсве? Что то тут не то.

2. Пользователь сказал cпасибо:

mirek (07.07.2016)

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Останні новини моєї купівлі:

Зараз запропонували в одну ціну нові з гарантією (десь 2300 без каб.):
    Елсва-160 / Патон-160Е
    с дроселем /без
    1,5 р. гарантії /5 років гарантія.
    Цекаю остаточну ціну по 160Е.

На форумі також приватно радять Карпати ВД-260 (3300 з каб. або -400) - самий достойний із Карпат.

Пропонують Шмель180 (економ) виробник за 2700/3300 (без/з каб) - може мені ризикнути і стати першим випробовувачем нового апарату - на форумі буду відео викладати, давати інтервю, буду по областям їздити з гастролями і демонстрацією (видно треба ще поторгуватись).
    Інженер-розробник детально мені все чесно пояснив по всім комплектуючим (трохи темний я в комплектуючих), зрозумів суть - електроди 2/4 підуть, лише 4 різати може не буде. Норм (якщо куплю відчую себе космонавтом Гагаріним від Шмеля).

Техмікс виробник мені написав, що у всіх апаратах сім окремих плат, 165/185 можна дома автомат 15А, на 205 - потрібно 25 А. Пропонують знижку якщо без кабелів. Два дні моє замовлення якісно робитимуть і перешлють мені післяплатою. Відчув себе замовником індивідуального Бентлі (дуже приємно).

П.С. : Може зробити аукцион: хто продасть мені за мін.ціну і буду вибирати
    Починаю нагліть...але так приємно! ...

Може хтось так тихенько Атом160 за 3100...не признаюсь нікому...пропонуйте...

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 7 раз(а) в 6 сообщениях
    Сегодня выяснилось .что оказывается у Элсва -160и ..и Элсва-180 и .присутствует функция Отличительной особенностью 7й серии Элсва-180 и является более надежная и усовершенствованная плата, новый корпус и возможность отключения горячего старта. кнопка находится с тыльной стороны инвертора....хотя раньше об этом нигде ничего не писалось..http://dadada.ua/svarochnye-apparaty...-elsva-vd-180i.

6. Пользователь сказал cпасибо:

mirek (08.07.2016)

Зарегистрированный Аватар для Svarnoi
    Поблагодарили 572 раз(а) в 302 сообщениях
    Цитата Сообщение от walersow Посмотреть сообщение
    Сегодня выяснилось .что оказывается у Элсва -160и ..и Элсва-180 и .присутствует функция Отличительной особенностью 7й серии Элсва-180 и является более надежная и усовершенствованная плата, новый корпус и возможность отключения горячего старта. кнопка находится с тыльной стороны инвертора....хотя раньше об этом нигде ничего не писалось...
    Это не совсем "горячий старт", хотя можно и так "прозвать" эту кнопку
    Это функция "грязный металл". Можно использовать при сварке ржавого, грязного металла с остатками краски и.т.п.
    Пожалуй лучший интернет-магазин по сварке - svarka.zp
    Генераторы, стабилизаторы, электроинструмент и другие мужские "игрушки". Скидки для форумчан от ЭлектроХауса

8. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

S155 (08.07.2016), walersow (08.07.2016), Стас (12.07.2016)

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Гарна ідея - до Нового року Атом180 від "діда МоРоза"...дома пояснити що новорічна акція і т.п. і т.п. 70% знижка, виграв, повезло...

Ну зараз реально на Елсву160 з каб. і Патон160Е без каб. мани є...думаю про них...

А й дійсно забанять...але ж тема - "вибір" - то я чесно відкрито обговорюю і вибіраю...і всього лише тиждень, а вже на мене обіжаються, хочуть своє подарувати, аби не писав...(прийму в дар)...

А може ще трошечки капельку зачекати по коштам (ну дозвольте хоч тиждень) - до
    Елсва180(із фунцією іржа+)/
    Шміль180(ні в кого нема + спецзамовлення +)/
    Техмікс185(приємно що прилад на замовлення +).

П.С.: Не обіцяю, що забуду про Самурай чи Атом160 - може раптом хто продасть б/у в нормальному стані на 500-1000 дешевше нового - там на ПМЖ іде, на удочки хоче помінять і т.п.

+ Ответить в теме

Метки этой темы

Ваши права