Пожалуй лучший интернет-магазин по сварке - svarka.zp
Генераторы, стабилизаторы, электроинструмент и другие мужские "игрушки". Скидки для форумчан от ЭлектроХауса
Гарна ідея - до Нового року Атом180 від "діда МоРоза"...дома пояснити що новорічна акція і т.п. і т.п. 70% знижка, виграв, повезло...
Ну зараз реально на Елсву160 з каб. і Патон160Е без каб. мани є...думаю про них...
А й дійсно забанять...але ж тема - "вибір" - то я чесно відкрито обговорюю і вибіраю...і всього лише тиждень, а вже на мене обіжаються, хочуть своє подарувати, аби не писав...(прийму в дар)...
А може ще трошечки капельку зачекати по коштам (ну дозвольте хоч тиждень) - до
Елсва180(із фунцією іржа+)/
Шміль180(ні в кого нема + спецзамовлення +)/
Техмікс185(приємно що прилад на замовлення +).
П.С.: Не обіцяю, що забуду про Самурай чи Атом160 - може раптом хто продасть б/у в нормальному стані на 500-1000 дешевше нового - там на ПМЖ іде, на удочки хоче помінять і т.п.
mirek похоже вы пока купите уже будут другие технологии и и метал варить будут усилием мысли![]()
Може наші внуки доживуть до таких технологій
Секретик : сума збирається на 1 серпня (День народження) ... на ту суму і куплю.
У вересні бахне курс...і буде лише на економ китайця.
Уже на ОЛХ бажають дещо у мене придбати мені непортібне, щоб я купив бажане - український зварювальний інвертор![]()
на олх сейчас продают вди 200р за 3500 грн я бы присмотрелся к этому аппарату
а почему не цифровой инвертор - то надо брать... ? я купил не давно цифровой
Пожалуй лучший интернет-магазин по сварке - svarka.zp
Генераторы, стабилизаторы, электроинструмент и другие мужские "игрушки". Скидки для форумчан от ЭлектроХауса
я сначала подумал что старая версия лучше