+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 507

Тема: SSVA-MINI «САМУРАЙ»

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Та питання в принципі - я купив телевізор, підключив антену та електроживлення і дивлюсь його.

Наприклад: я купую Самурай - використовую ММА і пізніше можливо захочу як напівавтомат - я ж був до вчора цілком на 100% впевнений що ця функція 100% є і тільки докупив подаюче і рукав, а тут...БАЦ!!!...а н..р - навчайсь на відео, що паяти, де різати, куди крутити, гарантії 100% що все вийде зразу нема а накосячиш відправиш у сервіс за свої гроші - а ти вже раніше 100% запалатив за цю функцію при виборі апарату але нічого страшного - заплатиш ще раз...

Ось не розумію в чому тут економія 50 грн. на розємі, якщо сам апарат 3500 грн. - значить реальне з роботою встановлення цієї "опції" яка по умовчанню повинна бути у стандарті буде коштувати 400-500 грн. (а не 50грн. як жартують) або там якась програмна проблема.

В чому суть?

Зарегистрированный
    Поблагодарили 118 раз(а) в 66 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    Та питання в принципі - я купив телевізор, підключив антену та електроживлення і дивлюсь його.
    Ой ли...А есть ли в телеке вафля или скайп,а поддерживает ли он все форматы,а 3-д,а как без спутника обходится и так далее....
    Простой телек стоит 5 штук(пример) с наворотами 50 штук(пример)-но и то и то телек -кому что надо,у кого какие запросы .

3. Пользователь сказал cпасибо:

mirek (22.07.2016)

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 196 раз(а) в 134 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение

Наприклад: я купую Самурай - використовую ММА і пізніше можливо захочу як напівавтомат - я ж був до вчора цілком на 100% впевнений що ця функція 100% є і тільки докупив подаюче і рукав, а тут...БАЦ!!!...а н..р - навчайсь на відео, що паяти, де різати, куди крутити, гарантії 100% що все вийде зразу нема а накосячиш відправиш у сервіс за свої гроші - а ти вже раніше 100% запалатив за цю функцію при виборі апарату але нічого страшного - заплатиш ще раз...

Ось не розумію в чому тут економія 50 грн. на розємі, якщо сам апарат 3500 грн. - значить реальне з роботою встановлення цієї "опції" яка по умовчанню повинна бути у стандарті буде коштувати 400-500 грн. (а не 50грн. як жартують) або там якась програмна проблема.

В чому суть?
    Ну как дети, прям! Офигеть, все будут варить ПА.... Да 95% не будут. А кто будет, тот за 30 минут все сделает сам.

- Вы приходите в автосалон, покупаете авто - классное такое, синенькое с красными фонарями и белыми фарами, ездите 2 года и тут -бац- надо перевезти диван. Лезете в книжку, а там написано - можно цеплять прицеп. Смотрите спереди, сзади - блиииииин, наипали, прицепного нет, а написано ж, что можно. Ну разве нельза было за "небольшую" сумму уже прицепить его, чтобы вы не ипались.. ..
    А кому надо ПА для работы - покупает ПА и работает..

6. 4 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Xort01 (17.01.2018), ЛеоНик (17.01.2018), Микитович (17.01.2018), Сварной2016 (17.01.2018)

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Цитата Сообщение от barsa Посмотреть сообщение
    Ну как дети, прям! Офигеть, все будут варить ПА.... Да 95% не будут. А кто будет, тот за 30 минут все сделает сам.

- Вы приходите в автосалон, покупаете авто - классное такое, синенькое с красными фонарями и белыми фарами, ездите 2 года и тут -бац- надо перевезти диван. Лезете в книжку, а там написано - можно цеплять прицеп. Смотрите спереди, сзади - блиииииин, наипали, прицепного нет, а написано ж, что можно. Ну разве нельза было за "небольшую" сумму уже прицепить его, чтобы вы не ипались.. ..
    А кому надо ПА для работы - покупает ПА и работает..
    Головне, що вчасний відгук

...і прицеп попереду авто...у мене не синеньке...

Так, придбав з готовим "пупирешком" для ПА... кому як
    Патон ВДИ-250Р - мій Патоша Максік Ррр.. раніше був Мінік - ВДИ-MINI 150А ... Підріс

+ Ответить в теме

Ваши права