Показано с 1 по 10 из 507

Тема: SSVA-MINI «САМУРАЙ»

Древовидный режим

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Тоді питання до Вас як представника интернет-магазину :

- Чому ви не публікуєте всі нюанси комплектації інверторів і не публікуєте на сайті примітку про можливість опцій за додаткові кошти (кнопки/розєми/трансформатори і т.п.) ?

- Ви зацікавлені спільно з виробником обманути покупця?

Якщо ні - чому замовчуєте ?

Вчора хотів Самурай - вивчив додаткові функції і після спілкування з сервісним центром ССВА передумав.
    Вони не заікнулись, що встановлюють - хоч їх питали - послали відео дивитись - хай би їх послали так всі покупці...дивитись і пробувати...

Розумію Ви продавець - хоч віники продавати аби прибуток - а я покупець і гроші у мене не мальовані а справжні і за них виберу, що захочу і недомовки/недосказки не потерплю.

Якщо з пустого у поржне - чому читаєте цю тему ?
    - Пишіть не у цій пісочниці для початківців , а у високоінтелектуальних темах про формулу суміші газів для зварювання і режими програмування...
    Бо не байдуже і продажі Самураїв падають, ССВА рекомендує 3500 , а дилери тихо продають 3300 і всерівно у них є маржа навіть з бесплатною доставкою...
    Відпускна 2500?

Це нагадало одного менеджера Енергії, який мені хотів продати апарат за 2700, а випадково сказав, що через НП до нього не надійшли кошти від іншого покупція 2500

Бизнес, только бизнес...

2. Пользователь сказал cпасибо:

GreenTea (05.08.2017)

Ваши права