А Вам перечень комплектующих в месте с инструкцией по сборке и местами где это купить? Это не для рекламы, просто высказал своё мнение, есть с чем сравнить. А насос - pedrollo pvm 55, если не ошибаюсь.
А Вам перечень комплектующих в месте с инструкцией по сборке и местами где это купить? Это не для рекламы, просто высказал своё мнение, есть с чем сравнить. А насос - pedrollo pvm 55, если не ошибаюсь.
Та, якщо ця інформація являється секретною, то і не варто. Просто по вашому посиланню видно фотографії. в фас, профіль, спереду, ззаді... і зовсім не видно середини. От в мене і виникла зацікавленість. Я свій блок охолодження робив сам і саме на згадуваному насосі. (По співвідношенню ціна — якість він, на мою думку являється найкращим. )
Корпус виготовив з залишків ЧПКшної стійки, Радіатор взяв газоновський. Подарували, бо він трохи тік. Я його підпаяв і використав. Байонетні з'єднання замовляв через інтернет. Трубки купував на базарі. Рукав, як і писав вище також купив через інтернет за адекватні гроші. Все інше виготовляв сам.
![]()
Bern (04.10.2018)
Я свій вибір зупинив на PVm-55 по багатьом причинам:
— Він розрахований на тривалу роботу, що не скажеш про інші насоси;
— Має найкращі технічні характеристики;
— Малошумний;
— Ремонтопригодний;
А саме основне — як крильчатка, так і корпус насоса виконані з бронзового сплаву, який не кородує.
Існують подібні насоси від професійних кавових автоматів італійського виробництва, але в комплекті з двигуном виходить дорого, а без двигуна (б/в), потрібно самому виготовляти перехідну плиту......щоб "поженити" двигун з насосом.
Мы пробовали - не тот фонтан как в прямом, так и в переносном смысле. Он не рассчитан на создание давления, а сечение шлангочек и конструкции горелки - достаточно тонкие, то есть как-то оно движется, но датчик протока жидкости (в нашем БВО) не реагирует и плата управления останавливает насос...
Последний раз редактировалось Xort01; 05.10.2018 в 09:29.
Я робив водянку для потреб ТІГ зварювання. Для МІГ/МАГ у мене немає потреби використовувати водяне охолодження. Практично всі МІГ/МАГ апарати мають універсальне гніздо KZ-2, а я маю в наявності комплект різних рукавів (15, 24, 26, 36-й), тому й підключаю потрібний для конкретної роботи рукав до потрібного апарату і так працюю. Дріт, товщий за 1,2мм. не використовую, бо немає потреби, струми в 350А — також., в три зміни на бронетанковому заводі не працюю, а техніка зварюванн грубих чорних металів просто передбачає зварку в 2 і більше проходів, тому наявного мені вистачає.
Я вже згадував, що при використанні "нормального" (латунного) радіатора примусове повітряне охолодження радіатора не потрібне. Перевірено декількарічною практикою використання. Дно в моєму блоці не суцільне, а П-образне з досить широкими щілинами між самим дном і боковими стінками. Так робив як для жорстості конструкції, так і наявністю матеріалів. Цього цілком вистачає для конвекції повітря. Всяких лишніх свистілок, перділок не встановлював з-за відсутності потреб і зменшенні ціни блока. Ветилятор можливо встановити в блоці, але потреби в цьому немає. Виходжу з того, що чим менше різних додаткових комплектуючих, тим надійніший блок в роботі. Рукав постійно підключений до блока охолодження і при потребі просто підключається силове з'єднання рукава до апарату, роз'єм подачі газу і кнопка включення, або педаль управління.
Kosta k (06.01.2021)
Да всё правильно. Под разные задачи разное решение.
Меня тоже интересовал этот вопрос, но Oscuro опередил. Давно присматриваюсь к блокам охлаждения, даже не знал, что ЭНЕРГИЯ СВАРКА их производит. Подскажите, почему у БВО - 3(7) такая большая потребляемая мощность (510Вт), при мощности насоса всего 180Вт? И что за разъем "контроль потока"? Можно подключать дополнительный индикатор потока жидкости или этот разъем работает исключительно с оборудованием Вашего производства?
Последний раз редактировалось Bern; 04.10.2018 в 23:23.