+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1406

Тема: Сварочный полуавтомат Атом I-180 MIG/MAG

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Цитата Сообщение от Gren24 Посмотреть сообщение
    ось,ось по джентельменськи,а не по кацапськи!що за прикол мене переконувати що шайб немає,плата без дефекту,а чорне то є біле?!всі представники атом такі гіпнотизери?!
    Чоловіче, я краще розмовляю українською ніж ти , але жж справа тут не в мові, а в тому, що якщо людині не підходить той прилад, який вона придбала, то вона його повертає і обгрунтовує своє повернення. А тут кіно, ти користувався апаратом 5 років і відео не знімав, а коли добив його до ручки, почав писати, що апарат гімно і був таким всі 5 років! Тому звиняйте, якщо прилад не справний, то люди зветаються до виробника за заміною, або за поверненням коштів, а якщо зламався, то несуть в сервіс, ось і все. Я ще не бачив такого дурного, аби розібрав свій айфон, почав його тикати викруткою і знімати це все на відео, а потім слав в APPLE злосні коментарі про то, що вони рагулі і ніхрена не вміють робити.

2. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (24.04.2021), Микитович (24.04.2021), Сварной2016 (25.04.2021)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от grozdov Посмотреть сообщение
    Чоловіче, я краще розмовляю українською ніж ти , але жж справа тут не в мові, а в тому, що якщо людині не підходить той прилад, який вона придбала, то вона його повертає і обгрунтовує своє повернення. А тут кіно, ти користувався апаратом 5 років і відео не знімав, а коли добив його до ручки, почав писати, що апарат гімно і був таким всі 5 років! Тому звиняйте, якщо прилад не справний, то люди зветаються до виробника за заміною, або за поверненням коштів, а якщо зламався, то несуть в сервіс, ось і все. Я ще не бачив такого дурного, аби розібрав свій айфон, почав його тикати викруткою і знімати це все на відео, а потім слав в APPLE злосні коментарі про то, що вони рагулі і ніхрена не вміють робити.
    Почали видаляти мої коментарі?,дуже по справедливому!Добив?,2ма катушками по 5кг дроту?!,та ти гониш,я його постійно продував,витирав,що ж би було з ним коли б я його кожен день використовував,а не 1раз на місяць????куди повертати,якщо гарантія закінчилася,вам?!Що ви ліпите?

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Администратор
    Поблагодарили 127 раз(а) в 48 сообщениях
    Цитата Сообщение от Gren24 Посмотреть сообщение
    Почали видаляти мої коментарі?,дуже по справедливому!Добив?,2ма катушками по 5кг дроту?!,та ти гониш,я його постійно продував,витирав,що ж би було з ним коли б я його кожен день використовував,а не 1раз на місяць????куди повертати,якщо гарантія закінчилася,вам?!Що ви ліпите?
    Уважаемый пользователь, ещё один оскорбительный комментарий с вашей стороны, пойдёте в вечный бан, учитесь вести обсуждение без лишних эмоций.

6. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (24.04.2021), Микитович (25.04.2021), Сварной2016 (25.04.2021)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Админ Посмотреть сообщение
    Уважаемый пользователь, ещё один оскорбительный комментарий с вашей стороны, пойдёте в вечный бан, учитесь вести обсуждение без лишних эмоций.
    Qazar також піде в бан?,адже хамити і ображати почав він мене!,я відповів взаємністю!Чи у нього привілегії?

+ Ответить в теме

Метки этой темы

Ваши права