+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 3035

Тема: Бытовой сварочный инвертор: на чем остановить выбор?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный Аватар для mirek
    Поблагодарили 100 раз(а) в 67 сообщениях
    Телефонував і писав на Патон - мені категорично відмовили у самій можливості за мої ж гроші встановити їх фірмовий дросель на їх Патон160Е без дроселя.

Патон160Е - це економ серія для народу? а екологія - без дроселя?

Патон160Е - задуманий як "убивця" дешевих китайців і ціна цієї еко-серії без дроселя з жосткою дугою - правдива ціна 2100-2200 у базарний день - а конкуренція з таким спрощеним апаратом у ціні 3300-3500 - це повільна смерть для Патона і сумнів у його моделях серії Р - доплата 1000 грн. посто за бренд є перебор, не хочуть працювати на конвеєрі у три зміни і захопити ринок - їх право.

Думаю така цінова політика Патона буде дуже сприяти продажу апаратів Елсви, Шмеля, Самурая, Атома.

Покупці , які не читали форуми, ніколи не чули про Елсву/Самурай і побачать ціну "брендового" Патона серії Е (ЕВА, Комас) - просто куплять китайський апарат "Геракл МММА350" за 2200-2700 із чемайданом, кабелями чистиймедьлюмінь 80см., 8 транзісторів, молотоком і держак-маска...якраз щоб тикнуть старим електродіком 5 в уголок і віднести у майстерню в чемоданчику...продавці чинасварки уже самі дають свою гарантію рік, самі ремонтують - повний сервіс у одному лотку...

П.С.: Маю кошти на Елсву180, хочу зараз Шмель180(автофорсаж), якщо чекати ще місяць/два - Самурай, Атом160+кабелі - чекати до осені або НовРоку(а ціна/курс чекати буде?)...

Зарегистрированный
    Поблагодарили 157 раз(а) в 120 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    хочу зараз Шмель180(автофорсаж)
    Вы наверное собрали больше всех информации на этом форуме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

по поводу автофорсажа. вездесущие китайцы лет так 5 назад передрали схемотехнику у АРСа и успешно делали полные мосты с трансформатором тока в первичной обмотке силового транса. это и есть автофорсаж. оказывается и до нашего выробныка дошла китайская цивилизация

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Метки этой темы

Ваши права