+ Ответить в теме
Страница 38 из 48 ПерваяПервая ... 28 36 37 38 39 40 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 371 по 380 из 480

Тема: Электроды - оценочный лист

Зарегистрированный
    Поблагодарили 623 раз(а) в 408 сообщениях
    Цитата Сообщение от ty_70 Посмотреть сообщение
    цу-5 пробовал. котел твердотопливный, корня проходил и перекрывал уонями. и на трансе и днипром
    А у меня Арксэловские ЦУ-5 нормально горели при сварке Днипром, и другим инвертором (с чуть более низким Uхх), а Фрунзенские на инверторе гореть отказались , зажигаются, чуть погорит и тухнет (у них длинная юбка образовывалась ,рвало дугу), а на пром выпрямителе ,где Uхх поболее ,там нормально горят.

Зарегистрированный Аватар для hummel
    Поблагодарили 11 раз(а) в 5 сообщениях
    Прочитав всю тему і багато чого взнав. Розібрався (хоч тепер!) про маркування: АНО, УОНИ, що таке Стандарт і Моноліт і т.д.
    Всім дякую...............
    Я - зварювальник-початківець. Хоча почав пробувати зварювати ще майже 10 років тому, але зварював стільки, як професіонал за день, може за два дні зварить (спалив не більше 2 пачок електродів). Варив всякі дрібниці: підремонтував залізний стелаж, в 3-ох хвіртках приварив відірвані завіси, заварив тріщину в сокирі, заварював тріщини в лопатах, в паркані приварив відірвані деталі і інші дрібні ремонти. А також виготовив деякі вироби: решітку на газову плиту, 2 штуки граблів, сапу......
    Користувався зварювальним трансформатором на кг 35-40, що ще дід собі колись зробив. Електроди брав, які залишилися після діда, а також якісь купував. Трансформатор звичайно варив сильно: не було жодних проблем із підпалом, із залипанням. Але мені набридло його тягати і розмотувати 10-метрові кабелі, тому років 5 тому взяв в село з Тернополя трансформатор Einhell Euromaster CEN 150. Його колись (років 20 тому) мій батько привіз із Німеччини вживаний. Ним було важко привчитися, бо набагато слабший, але поступово звик. Від років 2 купував Моноліт РС (АНО-36), зварювало ніби нічого. А на початку літа купив Стандарт РЦ (АНО-21). Продавець казав, що кращі. Я й послухав: досвіду ж нема. От про них можу сказати, що мене нервують: перший раз запалити - велика проблема. Наступні рази вже без проблем.
    Ще подумую здати той старий трансформатор на брухт: там десь 35-40 кг міді має бути, то зміг би купити собі інвертор (десь рік тому був в родини на Кіровоградщині. В дворідного брата інвертор і коли він щось варив, то попробував зробити шов см 5. Який інвертор - не пам'ятаю, а електроди моноліт life 28%. Варити дуже гарно: тихенько шипить і не іскрить!
    Надіюсь, що за мій перший пост на форумі в тему і не зовсім - мене не покарають...
    Последний раз редактировалось hummel; 16.10.2017 в 09:22.

3. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

lockser (11.01.2020), Лёлик (18.10.2017)

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    hummel
    Да туточки більшість таких. Главное не брать дурного в руки бо буде важко голові.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 17 раз(а) в 6 сообщениях
    А що скажете про Сумські електроди (Ларсен)? Хочу попробувати їхні МР-3, правда пачка 5кг.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 406 раз(а) в 263 сообщениях
    Цитата Сообщение от Apple Посмотреть сообщение
    А що скажете про Сумські електроди (Ларсен)? Хочу попробувати їхні МР-3, правда пачка 5кг.
    нормальные...те же Днипро-М...МР-3 для ржавого и крашеного металла, свежие хорошо горят
    !Я за Вас свою работу делать не буду"!!!

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
    нормальные...те же Днипро-М...МР-3 для ржавого и крашеного металла, свежие хорошо горят
    Дніпро-М це E6013 що відповідає АНО-21, МР-3 це E6012.

9. Пользователь сказал cпасибо:

Анатолий (22.10.2017)

Зарегистрированный
    МАРКА: МР-3
    ПРОИЗВОДИТЕЛЬ (Страна): Україна Плазматек
    ДАТА (Год) ПРОИЗВОДСТВА: 10,2017
    УСЛОВИЯ ХРАНЕНИЯ:
    ПРОСУШИВАЛИСЬ/ПРОКАЛИВАЛИСЬ ПЕРЕД СВАРКОЙ: не сушились
    ДАТА ПОКУПКИ: 10,2017
    ДОСТОИНСТВА: легко запалюються, не рве дугу при зварці, при повторному підпалі так само легко запалються, красивий шов,хороший провар, ціна
    НЕДОСТАТКИ: не просто купити ( не продаються будьякому буд магазині як Моноліти), діаметри тільки від 3мм до 5мм, не герметична упаковка, упаковка тільки від 2,5 кг
    ЛИЧНАЯ ОЦЕНКА (и комментарий):5-
    Виявляється в Плазматека є свій інтернет магазин і до сьогодні була безкоштовна доставка якою я вдало і скористався, бонусом дали каталог продукції сертифікат і накладні. Порівнював з Монолітами. Запалюються з першого разу, повторно теж без проблем (Моноліт з 3-5 разу), дугу не рве, по характеристика наплавка металу мала би бути більша ніж в Моноліта насправді менша, бризг менше ніж в Моноліта. Одним словом вариться простіше. Коштують дещевше (2,5кг 108грн, Моноліт 148грн). Треба буде попробувати ще на міцність шов. Доречі на Моноліти тепер вже не клеють голограми, а просто дають сертифікат в якому номер партії в сертифікаті має збігатись з номером на пачці.
    Последний раз редактировалось Apple; 31.10.2017 в 22:01.

11. 5 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Master888 (01.11.2017), Serhii (11.02.2018), Svarnoi (01.11.2017), Анатолий (01.11.2017), Сварной2016 (31.10.2017)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 406 раз(а) в 263 сообщениях
    УСЛОВИЯ ХРАНЕНИЯ:
    ДОСТОИНСТВА: легко запалюються, не рве дугу при зварці, при повторному підпалі так само легко запалються, красивий шов,хороший провар, ціна
    НЕДОСТАТКИ: не просто купити ( не продаються будьякому буд магазині як Моноліти), діаметри тільки від 3мм до 5мм, не герметична упаковка, упаковка тільки від 2,5 кг
    Виявляється в Плазматека є свій інтернет магазин і до сьогодні була безкоштовна доставка якою я вдало і скористався, бонусом дали каталог продукції сертифікат і накладні. Порівнював з Монолітами. Запалюються з першого разу, повторно теж без проблем (Моноліт з 3-5 разу), дугу не рве, по характеристика наплавка металу мала би бути більша ніж в Моноліта насправді менша, бризг менше ніж в Моноліта. Одним словом вариться простіше. Коштують дещевше (2,5кг 108грн, Моноліт 148грн). Треба буде попробувати ще на міцність шов. Доречі на Моноліти тепер вже не клеють голограми, а просто дають сертифікат в якому номер партії в сертифікаті має збігатись з номером на пачці.
    Ссылку на лабаз скиньте
    !Я за Вас свою работу делать не буду"!!!

13. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Поблагодарили 157 раз(а) в 120 сообщениях
    УСЛОВИЯ ХРАНЕНИЯ:
    у них мр-ка раньше именовалась СТАНДАРТОМ, а нынче переименовали на монолит мр-3. и коробку изменили. а электроды те же. проще всего их продукцию покупать на металлобазах АВ-МЕТАЛ групп. на данный момент 99 гривен. можно и по опту найти.

15. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Xort01 (01.11.2017), Сварной2016 (01.11.2017)

Зарегистрированный
    у них мр-ка раньше именовалась СТАНДАРТОМ, а нынче переименовали на монолит мр-3. и коробку изменили. а электроды те же. проще всего их продукцию покупать на металлобазах АВ-МЕТАЛ групп. на данный момент 99 гривен. можно и по опту найти.
    - Незнаю як в кого, але в мене на пачці пише "Стандарт" пачка жовтень 2017. На 3-ох металобазах в насїх немає в тому числі і на АВ-МЕТАЛ групп/
    Ссылку на лабаз скиньте
    - що таке лабаз!?
    Последний раз редактировалось Apple; 02.11.2017 в 10:43.

+ Ответить в теме
Страница 38 из 48 ПерваяПервая ... 28 36 37 38 39 40 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права