+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 137

Тема: Китайский MIG/MMA, что можно сделать?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 819 раз(а) в 636 сообщениях
    Во первых в своих постах не нужно себя унижать, так как незнание чего то в какой то области ничего не значит. Во вторых не нужно кого то возвышать.
    Я и не утверждал что там брак платы, только предположил. Предположил так как системный брак платы мне попадался правда в другой модели, что интересно - этот системный косяк присутствовал в разных аппаратах по названию и модели, а внутренности у этих аппаратов были одинаковыми.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях
    Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
    Во первых в своих постах не нужно себя унижать, так как незнание чего то в какой то области ничего не значит. Во вторых не нужно кого то возвышать.
    Вибачте, то був сарказм, на ваше "ми".
    Перш за все, я не претендую на міцну дружбу, і наміру записувати когось в злісні вороги також немаю і не матиму, то ж не думайте, що допис "по ділу" я не сприйму лише через те, хто його написав., особисто я не маю до вас нічого, і не можу ні звеличувати вашу професійність ні звинувачувати в не професійності. то ж пропоную "закопати тупор війни", якщо хтось його викопав.
    Тепер по суті, е декілька згадок про "мінськ" десь ця проблема є темою, а десь "фоном" який помічають тільки ті, хто з нею стикався. Остання то відео ремонта"дешманського китайця" Станіславом, там так само НАПАЯНО проводи, і точно так само спарено керування.(що правда станіслав про то говорить як про "особливість апарата".
    То ж ні, плата цілком правильно працює, чітко витримуючи кількість ват на міліметр подачі проволоки, проблема в хибному алгоритмі.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права