+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 133

Тема: Китайский MIG/MMA, что можно сделать?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 68 раз(а) в 56 сообщениях
    А ДЛЯ ЧЕГО ТОГДА ФОРУМ?
    Ну так изначально было озвучено - на балласт прицепить, оценить показания. Балласт о многом информации дать может. Заодно и направление поиска неисправности, если они есть.
    По поводу схем... Точных схем нет, но все типовые решения всегда в свободном доступе. Но если что-то эксклюзивное.... Помню, с пол года назад, тут один парень почти всю управу аппарата тихо и спокойно срисовал и выложил, а тут уже искали решения....

Пришлю в ремонт, не пришлю.... Так, наверное уже и не возьмутся.

2. Пользователь сказал cпасибо:

Qwazar (24.12.2021)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
    Цитата Сообщение от mayachka Посмотреть сообщение
    А ДЛЯ ЧЕГО ТОГДА ФОРУМ?
    Ну так изначально было озвучено - на балласт прицепить, оценить показания. Балласт о многом информации дать может. Заодно и направление поиска неисправности, если они есть.
    По поводу схем... Точных схем нет, но все типовые решения всегда в свободном доступе. Но если что-то эксклюзивное.... Помню, с пол года назад, тут один парень почти всю управу аппарата тихо и спокойно срисовал и выложил, а тут уже искали решения....

Пришлю в ремонт, не пришлю.... Так, наверное уже и не возьмутся.
    Вибачте, але перед тим, як тут "всім трахать мізки" я обшарив великий об'єм інтернета, і виявилося, що проблема у всіх таких апаратів, на плату напаяний НАХАБНО провід від потенціометра "швидкість подачі", апарат на нього не реагує,а швидкість регулюється одночасно з напругою "хоча ручка і підписана "ток МІГ".
    саме це продемонстровано на "відремонтованому по бистрячку" авторитетним майстром Станіславом, для якого то здалося норм. І тут всі майстри почали волати про стенд, баласт....... навіть не розбираючись в суті, не треба мати показники стенда, аби зрозуміти, що "логіка не працює", якщо тиснеш на газ, а машина стає, а при натисканні на гальма вона набирає швидкість, карбюратор тут ні до чого, і двигун на стенді перевіряти не треба і свічки міняти не допоможе, навіть піддути колеса не допоможе, треба дивитися куди підключені педалі!
    Це я вже по "понь'ятному", бо по нормальному не виходить. то ж я задав просте питання, чи є в когось схема і чи хтось тоє поборов. до чого тут повчання, звинувачення, що я не розумію ниць ніфіга.....
    то ж я прийшов до висновку, що я не довіряю цим спеціалістам, чи то як професіоналам, чи то як добродіям. перші перепаяють по черзі все, так що й дорожки на платі повідлітають, другі почнуть міняти "все, накручуючи ступінь ремонту".
    Єдине в чому я не розуміюся в справі ремонту зварювального обладнання, то в досвіді саме зварювальників, в решті, я чудово справляюся з тим, щоб зібрати контроллер для БК двигуна, блок живлення для СНС верстата на пів кВт, написати програму для контроллера для керування якоюсь хрінню, чи передавач для системи дистанційного керування.
    Я авіамоделіст з 14и років, інженер, кілька років працював головним інженером на заводі хімічного обладнання, під кінець ставили на виробництво і випускали вагонцистерни і вагонплатформи, то і в зварюванні я чітко розуміюся, єдине що "рука не набита"трохи більше після мене зачищати, алеЩО НА ЩО ВПЛИВАЄ, ЧОМУ НЕПРОВАР І ЩО НЕ ТАК- то мій фах.
    не можна робити цю роботу тупо не тримаючи в руках держача електрода чи мунштука напівавтомати, і я чітко розумію, що відбувається в середині оттого інвертора. от тільки я не маю досвіду, як китайці реалізовують зазвичай керування отими простими в роботі ШИМами, розбиратися довго, тож простіше спитати, я так само допомагаю іншим, ремонтникам щось підчерчую, щось раджу як відновити зношені вузли, діагностую, тут капєц, заміна, і не за гроші, гроші я заробляю, а просто, колись я до них звертаюся, вони мені в чімось допомагають.
    Пацанятам в моделізмі допомагаю, не дивлячись на їх абсурдні проблеми з висоти свого кмс, я був таким же, і мій син до когось звернеться.......
    Тут я стикнувся з "міжсобойчиком" нарцисів, і я не помітив фаховості ( в більшості), бо описана проблема конкретного апарата зводиться до стенду, як в анекдоті:
    "доповідь голови сільради:
    Шановні односельці, в позаминулому році ми посіяли 20 Га буряків- все з'їв довгоносик. В минулому році ми посіяли 40 Га буряків-все з'їв довгоносик. В цьому році ми плануємо посадити 100 Га буряків!, хай подавится, погань носата!"

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права