+ Ответить в теме
Страница 80 из 113 ПерваяПервая ... 30 70 78 79 80 81 82 90 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 791 по 800 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    А мне нравится, самоклейка на подоконнике!

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Вирішив я провести ще деякі заміри які важливі на мою думку для того щоб пробувати тестувати якісь конкретні варіанти, усі дроселі на цей раз ставив виключно на мінус, спробував доматати знову дросель на трансформаторному кільці по верху, і скажу що результат мені не дуже сподобався, току на виході схоже менше, якісь частоти вищі ніби трохи пробиваються, але ток немає бажаної рівномірності думаю буду розмотувати це все до 8 витків які там в середині лежать.

Далі я тестував установку двох паралельних великих дроселів після трансформаторного дроселя, він трохи менш стабільний, але результати схожі в цілому.

Це з одним великим дроселем після домотаного по верху трансформаторного дроселя

Це результат з двома паралельними великими дроселями після трансформаторного дроселя

Виходить так що два великих паралельних дроселя мало ефективні і якщо тестувати, то тільки з одним або перероблювати так щоб не було паралельних ліній, а була одна товста монолітна намотка в одну лінію. По цифрах на осцилографі паралельні дроселі показують принципі не мало, але все воно йде в піки і гойдалку резонансів, а не в рівномірну дугу. дросель працює як запираючий механізм і з паралельних дроселів токи виходять різні і змішування їх потім нічого хорошого не дає, такий ток вже мало шансів вирівняти, тим більше всі ці процеси пов'язані з втратою потужності.

що до послідовного під'єднання усіх дроселів що є, то тут теж не все так гладко як з під'єднанням тільки двох(малого і куска від великого), навіть якщо покласти не на купу, а зробити одну лінію виходять якісь прослаблення в сигналі спонтанні, а частота більше не росте від того.

Глючать ці усі тести сильно. В сусідній кімнаті стоїть планшет для малювання і коли я вмикаю ці дроселі для тестування там починає курсор на екрані смикатися десь до 3 мм, а може і більше, в різні сторони по екрану. можливо це від перемотаного в два рази малого дроселя, ккд у нього нікудишнє помоєму. зато фонить... в дроселях схоже краще класти усі витки максимально паралельно один до одного. Можливо в цьому маленький недолік кільцевих серцевин, але поки іншого немає.

Деякі показники на осцилографі іноді трохи підвисають і не завжди відповідають реальним параметрам для порівняння, так буває не часто, але на останньому фото не всі показники об'єктивні помоєму. біля цих дроселів добре що хоч так працює.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 18.11.2019 в 00:17.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Шо це було ?
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    Шо це було ?
    Та он, по ходу, просто дневник ведёт, как Робинзон Крузо)))

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    История о том как наши космические корабли бороздят Большой театр ))
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Зарегистрированный
    Поблагодарили 819 раз(а) в 636 сообщениях
    В сусідній кімнаті стоїть планшет для малювання і коли я вмикаю ці дроселі для тестування там починає курсор на екрані смикатися десь до 3 мм, а може і більше, в різні сторони по екрану. - Всё понятно - это доработка сварочника в глушилку электросчётчика Поэтому от этой глушилки и вводные провода по подгорали на скрутках.

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Если бы сам мудозвон хоть что то понимал в своих дерганьях.
    "...і скажу що результат мені не дуже сподобався, току на виході схоже менше, якісь частоти вищі ніби трохи пробиваються, але ток немає бажаної рівномірності ..."
    Какой нахрен ТОК на холостом ходу инвертора???
    ПОТЕННЦИАЛ, напряжение - да.
    А ток каким боком???
    Бездарь безмозглая мозгами ленивая.

9. Пользователь сказал cпасибо:

Qwazar (18.11.2019)

Зарегистрированный Аватар для Master888
    Поблагодарили 75 раз(а) в 46 сообщениях
    Очень полезная тема. Может быть другие любители бесплатного сыра поймут, что проще сразу нормальный аппарат купить? Экономический смысл этой темы пропал ещё где-то на третьей странице...
    Дніпро-М САБ-250

11. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    "...якщо брати по китаю, то там складно знайти щось достойне як по компоновці деталей там і по якості окремих вузлів. ..."
    Это Вы расскажите пользователям iPhone и Мас.

Ваши безграмотные и безаппеляционные суждения даже на цитаты разобрать невозможно.
    Бессмысленный набор слов и не более.

13. Пользователь сказал cпасибо:

Xort01 (18.11.2019)

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Звісно бути максимально розумним і все робити правильно і одразу краще за все. от тільки якщо брати по патонах, то нормальний апарат, такий щоб варило нормально одразу без доробок, ви там купите тис за 5-6 по мінімуму, якщо брати по китаю, то там складно знайти щось достойне як по компоновці деталей там і по якості окремих вузлів. китайці не часто ставлять в апарати достойні трансформатори, а в деяких ніби і адекватних схемах часто існують проблеми з електронікою і вони не надійні. Може і можна знайти щось таке щоб варило до 5 тис з не китаю, але це вже питання особистого везіння.

Взагалі я нікого не закликаю повторювати мої експеременти чи модифікації у кожного руки стоять по різному і потрібно орієнтуватися на власні сили і потреби. Я лише в цілому описую тут свої результати і є таке відчуття що потроху усе наближається до остаточного фіналу. які у кого висновки будуть з цього всього це вже не мені вирішувати. Схеми в апаратах бувають різні і під конкретні схеми існують свої конкретні рішення, не завжди у таких випадках все відбувається однаково.

навіть з усіма покупками транзисторів і всього іншого, я все ще не відчуваю що я вклав в цей апарат якісь великі гроші, щось звісно вкладено, але відносно помірно, осцилограф наприклад хоча і куплений під цей інвертор, але може колись ще на щось буде. ті самі діоди два 80ebu коштують приблизно так само як і один конденсатор 450в 470мкф. Ніякий китаєць за дешево вам ці конденсатори в апарат не поставить теж, а вони для комфортної роботи десь за містом де немає сильної мережі всеодно треба, тому що за ними стоїть частотний перетворювач якому треба максимально зглажений ток, взагалі і установка дроселя там теж залишається актуальною дросель сам по собі частково працює як конденсатор окрім інших корисних функцій.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 18.11.2019 в 10:58.

+ Ответить в теме
Страница 80 из 113 ПерваяПервая ... 30 70 78 79 80 81 82 90 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права