+ Ответить в теме
Страница 30 из 113 ПерваяПервая ... 20 28 29 30 31 32 40 80 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 291 по 300 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Є вибиті транзистори принаймі один з двох що я вже випаяв. Так що може буде продовження.

Конкретні цифри такі на переході емітер-колектор транзистори показують 403,385,361 і коротке замикання. Цифри на тих що 385 і 361 трохи плавають постійно якщо по новому їх перемірювати. Так що думаю один вибитий два напів живих і один більш менш нормальний. поміняю потім видно буде що буде далі. Буду міняти ймовірно на такі самі 40n60 бо 60n60 дорожчі і я не бачу перспектив в майбутньому піднімати ток на апараті вище 150ампер тому що там вхідний провід 1,5 мм2 і взагалі у мене немає гарної мережі під це діло.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 07.10.2019 в 22:21.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 815 раз(а) в 635 сообщениях
    Открывайте новую тему - Как проверить IGBT транзистор Блин цифиры намеряны - капец. В какой полярности подключали щупы к выводам Э-К , внутри транзистора есть диод - так вам же всё равно что там. Управляется транзистор по затвору или нет - так это вам ваще пофигу. Как себя поставили на форуме, такие и ответы - пофигу. Та чего там - ставьте сразу модуль 100 амперный. Не пора ли случаем питание в мультиметре сменить на свеженькое, а то измерение токов оччень истощает элементы питания

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    4 шт 40n60.
    Я сразу не доглядел что это полномостовой, Вытянул картинку и в увеличении только разобрался.
    Каюсь.
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: 43288560_IMG_20190924_152547.jpg
Просмотров: 908
Размер:	23.8 Кб
ID:	9717
    Тогда вопрос, а какой тип выходных диодов, их 4 шт, на картинке внизу слева.

И второе.
    "тому що там вхідний провід 1,5 мм2".
    Ну и что?
    У меня такой же штатный провод, и аппарат нормально выдает 160 А, как по данным изготовителя на его сайте так и Станислав выставляет, хотя и 180 может давать.
    Мощность аппарата 3,5 кВт, ток 16 А на максимуме, что вполне нормально для двужильного провода на открытом воздухе.
    И не греется.
    Так что это не показатель.
    А вот полномостовой на 40n60 - это уже хорошо.
    Давайте типы диодов что бы разобраться с его возможностями.
    Последний раз редактировалось Микитович; 07.10.2019 в 22:45.

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    поменяй транзисторы местами . там два работают и два запасных
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Блокированный
    Діоди живі я їх відкручувати не планую. По ремонтах у мене тут зворотнього зв'язку немає через надмірно великий потік невпорядкованої інформації з іншого боку. Діоди зараз ніби живі.

Транзистори міряв плюс на емітер мінус на колектор, мене їхні інші параметри не цікавлять мені важливо лише роботоздатність. Про діоди я теж подумав бо вони можуть вибити нові транзистори, але кз на виході немає і цифри в цілому стабільні там. діода 4 так що думаю що вони повинні ще пожити це у транзисторів там щось пішло не так, притому вже тоді коли все працювало впринципі і дуга теж була. Можливо помираючий транзистор дав занижений вольтаж на виході під час останніх замірів, але точно буде ясно що і як тільки якщо нові транзистори будуть працювати після заміни.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 07.10.2019 в 22:58.

Блокированный
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    поменяй транзисторы местами . там два работают и два запасных
    Буду міняти все через те що "оригінальні" транзистори вже явно не кондиція, ставити один в купу з новими це явно не відповідно до цих технологій та й взагалі я не знаю де китайці ці транзистори брали. А так поміняти все і можна думати що все нове тепер якщо апарат запуститься. Проблеми з трансформатором більше немає так що напевно транзистори нові поживуть, і діоди тепер будуть на невисоких вольтах тягнути з новим трансформатором.

Почему спросил.
    Наиболее часто ставят MUR3020.
    Если так то верхний предел надежной работы 120А.

Зарегистрированный
    Ты вообще понимаешь зачем у тебя спросили - какие диоды стоят на выходе????Та для того что бы тебе сказать имеет ли смысл поднимать ток, а ты Діоди живі я їх відкручувати не планую. ТАМ МОГУТ СТОЯТЬ КАК 20-ТИ АМПЕРНЫЕ - ТАК И 60 АМПЕРНЫЕ ДИОДЫ - У МЕНЯ СЛОВ НЕТУ ДЛЯ ЧТО БЫ ОПИСАТЬ ТВОЮ БЕСТОЛКОВОСТЬ. То что проверялось плюс на эмиттер, а минус на коллектор - так это падение напряжения на переходе диода. А по затвору есть управление??? АХ НУ ДА ТЕБЕ ВЕДЬ ПО ФИГУ.
    мене їхні інші параметри не цікавлять мені важливо лише роботоздатність. ТАК ТО ШО ТЫ НАМЕРЯЛ НЕ ГОВОРИТ О РАБОТОСПОСОБНОСТИ ТРАНЗИСТОРА - ВДОЛБИ СЕБЕ В БАШКУ. Не хочешь - так считай что, как написал Qwazar -поменяй транзисторы местами . там два работают и два запасных Ну млять ничерта не знает и неумеет и хрень всякую несёт - ПИСЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ. Люди эту тему будут читать и плеваться, это хоть понятно тебе, ах ну да тебе пофигу. ТЕБЕ АППАРАТ НУЖНО ОТРЕМОНТИРОВАТЬ, А ПОТОМ ЕГО ДОДАЛБЫВАТЬ - АХ ТЕБЕ ЖЕ ТЕМА РЕМОНТУ ПОФИГУ - ЭТО НЕИЗЛЕЧИМЫЙ ДИАГНОЗ.

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

"я не знаю де китайці ці транзистори брали. "
    Як де?
    У того ж китайського виробника що випускає транзистори для всього світу
    https://www.infineon.com/cms/en/prod...gbt-discretes/ Блин, не хочет PDF корректно вставляться.
    Якщо є сумніви - фото с якісним зображенням в студію.
    Неужели перепил? Им это и нафик не нужно, Ваш аппарат делал нормальный китайский завод по заказу патриотического шароварного брендовика.
    Вложения

Зарегистрированный
    я не знаю де китайці ці транзистори брали ты не поверишь, а я знаю где брали - в Китае

+ Ответить в теме
Страница 30 из 113 ПерваяПервая ... 20 28 29 30 31 32 40 80 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права