+ Ответить в теме
Страница 124 из 141 ПерваяПервая ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,231 по 1,240 из 1404

Тема: Сварочный полуавтомат Атом I-180 MIG/MAG

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    Цитата Сообщение от Gren24 Посмотреть сообщение
    ось,ось по джентельменськи,а не по кацапськи!що за прикол мене переконувати що шайб немає,плата без дефекту,а чорне то є біле?!всі представники атом такі гіпнотизери?!
    Слыш ты , еблан разбирающийся где джентльмены украйоньски , а где кацапы .
    Хлебальник свой закрой . Я лично приложу максимум усилий чтоб твой атом так и умер в твоем курятнике .

--------
    Мразота ты делящеяся по языку общения на джентельменов и кацапов .
    Серёга , гоните эту мразь нахер отныне и присна и во веки веков и с форума и с сервиса
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

2. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (24.04.2021), Микитович (24.04.2021)

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    ось,ось по джентельменськи,а не по кацапськи!що за прикол мене переконувати що шайб немає,плата без дефекту,а чорне то є біле?!всі представники атом такі гіпнотизери?!
    Чоловіче, я краще розмовляю українською ніж ти , але жж справа тут не в мові, а в тому, що якщо людині не підходить той прилад, який вона придбала, то вона його повертає і обгрунтовує своє повернення. А тут кіно, ти користувався апаратом 5 років і відео не знімав, а коли добив його до ручки, почав писати, що апарат гімно і був таким всі 5 років! Тому звиняйте, якщо прилад не справний, то люди зветаються до виробника за заміною, або за поверненням коштів, а якщо зламався, то несуть в сервіс, ось і все. Я ще не бачив такого дурного, аби розібрав свій айфон, почав його тикати викруткою і знімати це все на відео, а потім слав в APPLE злосні коментарі про то, що вони рагулі і ніхрена не вміють робити.

4. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (24.04.2021), Микитович (24.04.2021), Сварной2016 (25.04.2021)

5. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от grozdov Посмотреть сообщение
    Чоловіче, я краще розмовляю українською ніж ти , але жж справа тут не в мові, а в тому, що якщо людині не підходить той прилад, який вона придбала, то вона його повертає і обгрунтовує своє повернення. А тут кіно, ти користувався апаратом 5 років і відео не знімав, а коли добив його до ручки, почав писати, що апарат гімно і був таким всі 5 років! Тому звиняйте, якщо прилад не справний, то люди зветаються до виробника за заміною, або за поверненням коштів, а якщо зламався, то несуть в сервіс, ось і все. Я ще не бачив такого дурного, аби розібрав свій айфон, почав його тикати викруткою і знімати це все на відео, а потім слав в APPLE злосні коментарі про то, що вони рагулі і ніхрена не вміють робити.
    Почали видаляти мої коментарі?,дуже по справедливому!Добив?,2ма катушками по 5кг дроту?!,та ти гониш,я його постійно продував,витирав,що ж би було з ним коли б я його кожен день використовував,а не 1раз на місяць????куди повертати,якщо гарантія закінчилася,вам?!Що ви ліпите?

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Gren24
    Нелегка доля ыдыота, особливо коли ИдИот самовпевнений та чванливий.

8. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (24.04.2021), Qwazar (24.04.2021), Сварной2016 (25.04.2021)

Администратор
    Поблагодарили 127 раз(а) в 48 сообщениях
    Почали видаляти мої коментарі?,дуже по справедливому!Добив?,2ма катушками по 5кг дроту?!,та ти гониш,я його постійно продував,витирав,що ж би було з ним коли б я його кожен день використовував,а не 1раз на місяць????куди повертати,якщо гарантія закінчилася,вам?!Що ви ліпите?
    Уважаемый пользователь, ещё один оскорбительный комментарий с вашей стороны, пойдёте в вечный бан, учитесь вести обсуждение без лишних эмоций.

10. 3 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Qwazar (24.04.2021), Микитович (25.04.2021), Сварной2016 (25.04.2021)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 162 раз(а) в 91 сообщениях
    Чому лізу,тому що я ним працювати не можу,він сука постійно перезавантажується!!!!,що вам умнікам не зрозуміло?!Ти його хочеш переставити-він перезавантажується,ти починаєш варити-він перезавантажується!!!!Ви ніхера не знаєте і робите тупі висновки і ствердження!!!Дай Бог щоб з вашим апаратом також сталася така херня,тоді і поговоримо!
    Ну, чтоб не было срачей в форумах, надо как-то решать проблему, а не просто отфутболивать человека, типа - "сам дурак/муд@к" и т.п.

А человеку, когда у него проблема, может не стоило бы так в наглую рекламировать чужих производителей, пытаться впарить неисправный аппарат "за 7500", и обсирать производителя с ног до головы... в общем вести себя как "засланный казачок" от конкурентов (такая бывало мода в Украине) и "хитро..задый" или недобросовестный продавец.

Надо было начинать с такого видео, а потом... ну может стоило бы "впарить" клиенту более новую модель, без таких "детских болезней" - встречная торговля/обмен, там, или продажа без НДС, типа как "крупный ремонт", ну или хотя бы просто сделать толковый ремонт и устранение причин приведших к поломке (провисание платы или корпуса, или что там еще).

12. Пользователь сказал cпасибо:

grozdov (25.04.2021)

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Админ Посмотреть сообщение
    Уважаемый пользователь, ещё один оскорбительный комментарий с вашей стороны, пойдёте в вечный бан, учитесь вести обсуждение без лишних эмоций.
    Qazar також піде в бан?,адже хамити і ображати почав він мене!,я відповів взаємністю!Чи у нього привілегії?

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от brat-h Посмотреть сообщение
    Ну, чтоб не было срачей в форумах, надо как-то решать проблему, а не просто отфутболивать человека, типа - "сам дурак/муд@к" и т.п.

А человеку, когда у него проблема, может не стоило бы так в наглую рекламировать чужих производителей, пытаться впарить неисправный аппарат "за 7500", и обсирать производителя с ног до головы... в общем вести себя как "засланный казачок" от конкурентов (такая бывало мода в Украине) и "хитро..задый" или недобросовестный продавец.

Надо было начинать с такого видео, а потом... ну может стоило бы "впарить" клиенту более новую модель, без таких "детских болезней" - встречная торговля/обмен, там, или продажа без НДС, типа как "крупный ремонт", ну или хотя бы просто сделать толковый ремонт и устранение причин приведших к поломке (провисание платы или корпуса, или что там еще).
    Я нікого не рекламую,та й не засланий я ніким!,зрозумійте мене,сваркою я користуюся дуже рідко,купив її за 8800грн начитавшись цього форому,і коли ти в одній руці тримаєш деталь,яку гарно виставив і хочеш поставити прихватку,натискаєш на курок......а вона су.... перезавантажується раз за разом!!!!,так які ж у мене можуть бути емоції до виробника???!!!Я освітлюю проблему,підтверджую фото відео фіксацією,так мені кажуть шо я їб...н?!Це дуже по українськи!!!p.s представники виробника,які тут на форумі,якщо вам кажуть що збірка похабна-то ви не хаміть покупцям,а контролюйте виробництво!,а то залишитись один на один з своїми апаратами!!!!

15. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Gren24

Вот здесь я с Вами полностью согласен.
    Атом может и задуман как весьма неплохой аппарат но культура производства примерно такая же как и на заводе тазиков.
    То есть технология - ни в дугу ни в Красную армию.
    І це наша національна біда.
    І не тільки в зварювальній техніці.

ПОРОБЛЕНО в Україні.

17. Пользователь сказал cпасибо:

Николаевич (25.04.2021)

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Я не понимаю одного, почему бы человеку просто не позвонить в сервис и не решить все проблемы. Насколько я знаю, техподдержка Атома никого никогда не отфутболивала.

+ Ответить в теме
Страница 124 из 141 ПерваяПервая ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Ваши права