Показано с 1 по 10 из 3035

Тема: Бытовой сварочный инвертор: на чем остановить выбор?

Древовидный режим

Зарегистрированный Аватар для Svarnoi
    Поблагодарили 572 раз(а) в 302 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    Уточнив фактичну наявність і ціни:

1) Есва - 2800-3100
    2) ИИСТ - 2900-3300
    3) Техмікс - 3300-3700 (лише під замовлення)
    4) Самурай - 3350 (без кабелів) ще можливо,
    5) Атом160 - 3600 ще є,
    6) Карпати - 2900-3100
    7) Альтаир - 3000 (лише під замовлення).
    8) Енергія ВДС - 205 "Шмель" - 3200 (http://av-svarka.sells.com.ua/ -ціну ще підтвердили електронним листом).

Таким чином зараз реально менше 3000 нічого нема, а за 3600 є вибір із усіх апаратів.

За фактично однакової ціни - найкращі Самурай і Атом160 ?

Розумію, що пишу вже майже спам - але за рівної ціни на всі апарати не хочу прогадати
    (плата у Техмікс і ИИСТ, живучість у Самурая, програмування у Атом160, додаткові функції у Альтаир і Шмеля).

Сьогодні придбати не можу - необхідно дещо продати "непортібне" з гаража щоб купити "що хочу" і щоб дома не було питань за цю купівлю (я не зварювальник) - орієнтовно через місяць здійсню свою мрію про апарат (поки можливо без кабелів, маски, спецодягу).

Є зараз на китай за 1300-1700 , але терпіння (хоч хочеться побігти і вже тренуватися щось робити) ...

Зберу кошти і потім підтримаю нашого українського виробника - мрію по якість (щоб не повертатися до цього питання), можливо навіть замовлю виготовлення і буду чекати місяць/два поки складуть мій апаратик (Техмікс, ИИСТ, Альтаир, інші думаю зараз мають постійне конвеєрне виробництво без окремого замовлення клієнтів).

Дякую.
    Возьмите Самурай, или если жмет бюджет - Элсву и будет вам счастье Сделаем вам скидочку
    Пожалуй лучший интернет-магазин по сварке - svarka.zp
    Генераторы, стабилизаторы, электроинструмент и другие мужские "игрушки". Скидки для форумчан от ЭлектроХауса

2. Пользователь сказал cпасибо:

mirek (29.06.2016)

Метки этой темы

Ваши права