Показано с 1 по 10 из 507

Тема: SSVA-MINI «САМУРАЙ»

Древовидный режим

Зарегистрированный
    Поблагодарили 196 раз(а) в 134 сообщениях
    Цитата Сообщение от mirek Посмотреть сообщение
    Та питання в принципі - я купив телевізор, підключив антену та електроживлення і дивлюсь його.

Наприклад: я купую Самурай - використовую ММА і пізніше можливо захочу як напівавтомат - я ж був до вчора цілком на 100% впевнений що ця функція 100% є і тільки докупив подаюче і рукав, а тут...БАЦ!!!...а н..р - навчайсь на відео, що паяти, де різати, куди крутити, гарантії 100% що все вийде зразу нема а накосячиш відправиш у сервіс за свої гроші - а ти вже раніше 100% запалатив за цю функцію при виборі апарату але нічого страшного - заплатиш ще раз...

Ось не розумію в чому тут економія 50 грн. на розємі, якщо сам апарат 3500 грн. - значить реальне з роботою встановлення цієї "опції" яка по умовчанню повинна бути у стандарті буде коштувати 400-500 грн. (а не 50грн. як жартують) або там якась програмна проблема.

В чому суть?
    Ну как дети, прям! Офигеть, все будут варить ПА.... Да 95% не будут. А кто будет, тот за 30 минут все сделает сам.

- Вы приходите в автосалон, покупаете авто - классное такое, синенькое с красными фонарями и белыми фарами, ездите 2 года и тут -бац- надо перевезти диван. Лезете в книжку, а там написано - можно цеплять прицеп. Смотрите спереди, сзади - блиииииин, наипали, прицепного нет, а написано ж, что можно. Ну разве нельза было за "небольшую" сумму уже прицепить его, чтобы вы не ипались.. ..
    А кому надо ПА для работы - покупает ПА и работает..

2. 4 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Xort01 (17.01.2018), ЛеоНик (17.01.2018), Микитович (17.01.2018), Сварной2016 (17.01.2018)

Ваши права