+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 371

Тема: Патон и др. инверторы, видеоматериалы

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный Аватар для grozdov
    Поблагодарили 1,251 раз(а) в 707 сообщениях
    Цитата Сообщение от LeonZ Посмотреть сообщение
    Доброго здоров'я!
    Люди добрі "поможіть чайнику" До сьогодні не варив, але маю бажання і купу планів на побутове використання.

Надумав придбати ВДІ-200 Еко. Прошу поради яку комплектацію взяти: з кейсом чи без. Є домовленість на 5130 грн. за варіант з Кейсом і фурнітурою бінцель відповідно, або за 4164 під акцію від Патона за ВДІ-2000 в картоні з НЕ-бінцель електродотримачем і клемою масии ну і за 600 грн валіза відповідно. Все нове, з магазину і з гарантійкою.
    По телефону на Патоні Представник Патону звісно радив варіант свій і радив не заморочуватися клемниками бінцеля.

Спробував тут пошуком пошурхотіти, але може не знаю як спитати, чи там як, але не знайшов відповіді на це питання: чи нормальна фурнітуру кладуть в Патон без валізи?

Дякую дуже.
    Всё то же самое, только держак бинцель

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Цитата Сообщение от grozdov Посмотреть сообщение
    Всё то же самое, только держак бинцель
    Дякую. Формулювання правда не цілком зрозумів, але зрештою придбав варіант з кейсом та держаком і масою binzel.

У варіанті без кейса держак на вигляд як на мій хлопський розум цілком нормальний, а от клема маси оцинкована залізяка без ознак міді на губках. Отаке.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Метки этой темы

Ваши права