+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 84

Тема: Импульс или двойной пульс?

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 117 раз(а) в 96 сообщениях
    Я знаю як його налаштувати по моїй гістограмі.
    У вас Топвеловський (виробник) апарат але старішого покоління, ніж ті, про які йшла мова. Під віконцем номеру каналу пам'яті у вас є дві кнопки — збереження налаштування в канал пам'яті та кнопка виводу збережених налаштуваннь з каналу пам'яті, а також кнопка включення синергетики. Параметри синергетики повинні автоматично підлаштовуватись при зміні амперажу, напруги . для зміни індуктивності потрібно заходити в скриті налаштування, кнопка під позначкою дабл пульса (з затримкою)
    У новіших Крамерів Шерманів, Магнумів все значно простіше...
    Миниатюры Миниатюры Нажмите на изображение для увеличения
Название: IMG_20200221_161507.jpg‎
Просмотров: 146
Размер:	128.5 Кб
ID:	11568   Нажмите на изображение для увеличения
Название: Opera Знімок_2020-01-08_110320_fachowiec.com.jpg‎
Просмотров: 139
Размер:	91.3 Кб
ID:	11569   Нажмите на изображение для увеличения
Название: Opera Знімок_2020-01-08_191921_wallegro.ru.jpg‎
Просмотров: 126
Размер:	95.9 Кб
ID:	11570  

2. Пользователь сказал cпасибо:

Qwazar (28.02.2021)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Цитата Сообщение от Oscuro Посмотреть сообщение
    У вас Топвеловський (виробник) апарат але старішого покоління, ніж ті, про які йшла мова. Під віконцем номеру каналу пам'яті у вас є дві кнопки — збереження налаштування в канал пам'яті та кнопка виводу збережених налаштуваннь з каналу пам'яті, а також кнопка включення синергетики. Параметри синергетики повинні автоматично підлаштовуватись при зміні амперажу, напруги . для зміни індуктивності потрібно заходити в скриті налаштування, кнопка під позначкою дабл пульса (з затримкою)
    У новіших Крамерів Шерманів, Магнумів все значно простіше...
    Так, в мене топвелд. На мою думку виробник не дуже. В ньго джерело не дуже стабільно параметри тримає - сет піднімаєш а треба все одно підлаштовувати, навіть в процесі роботи пливуть налаштування і треба періодично підкручувати.
    Для порівняння маю ще один хайзонівський апарат - аргон, (вони під різними брендами продаються - велдінгдрагон, еверласт, флама) там вже норм джерело і там сети залізобетонно тримаються. Я б рекомендував брати апарати зроблені на хайзоні.
    Хто робить крамари - шерамни не дуже видно - може анделі?

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права