Серёга , йейбогу проще добавить трешку и взять обкатаный европой Магнум , онже Крамер , он же Шерман , онже Гоша , онже Гога .... )))
Серёга , йейбогу проще добавить трешку и взять обкатаный европой Магнум , онже Крамер , он же Шерман , онже Гоша , онже Гога .... )))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Знижки для Форумчан на зварювальні апарати!
Генератори, садова техніка, стабілізатори, електроінструмент із знижкою!
Пишіть "в личку" або дзвоніть у магазин: (097) 591-29-90; (099) 406-30-49
"В брендових просто ставиш товщину матеріалу і все. Пардон за флуд )))"
Да ? А как быть с углом вперёд , углом назад , сверху вниз , снизу вверх ... Зазор 1 мм , зазор 3 мм , а если 5 мм зазор ?))) А если двойка с десяткой встык , а если тавр ...?)))
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Ну так з цього і потрібно було зразу починати.)))))Я б рекомендував брати апарати зроблені на хайзоні.А то, де ......, де ложка....
Я б краще порадив більше компетентності тим, хто замовляє та купує товар в Китаї, бо китайці роблять рівно стільки і на стільки, що в них замовляють. А потів випливає, що виявляється у нас мережі — не того, зварщики — не того і т.д.
Не підкажете, можна десь докупити нову морду з платою упоавління щоб нову прошивку протестувати.
Апарат зібраний якісно всередині, я грішу на прошивку - це перше пульс покоління цього виробника - може в нових версіях воно вже норм працює?
Гулять так гулять ))
Купил поллитра 5 звездей обмыть , но открыв крышку и увидев настройки понял что мало взял ))
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
grozdov (27.03.2021), r.o.c.k.e.r (27.03.2021)
Для сравнения ))
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Полностью ручной режим после 250 на грудь . Иначе никак ) .
Профиль 1,5 мм
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO