+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 57

Тема: Вибір недорогого інвертора

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях
    я колись купляв Riga,і ним працював від генератора дизельного 6кВт-на фірмі,електрод трійка варив менш більш нормально. а зараз є такий генератор https://sadovod.in.ua/p628137461-gen...-musstang.html ,і мені просто цікаво,чи не вграю його! а мені там треба було підварити на дачі,навіть електородом двійкою достатньо. бачив відео на ютубі,що там щось смаркали від похожого генератора,тому і виникло питання!

2. Пользователь сказал cпасибо:

Анатолий (02.05.2020)

Зарегистрированный
    Поблагодарили 406 раз(а) в 263 сообщениях
    Цитата Сообщение от Vasyl Посмотреть сообщение
    я колись купляв Riga,і ним працював від генератора дизельного 6кВт-на фірмі,електрод трійка варив менш більш нормально. а зараз є такий генератор https://sadovod.in.ua/p628137461-gen...-musstang.html ,і мені просто цікаво,чи не вграю його! а мені там треба було підварити на дачі,навіть електородом двійкою достатньо. бачив відео на ютубі,що там щось смаркали від похожого генератора,тому і виникло питання!
    2,8кВт пишет мощность...в генераторах вся сложность в системе поддержания постоянного напряжения на выходе (AVR)...Этого только на электрочайник хватит. Просто будет "захлёбываться"- и не понятно что первым накроется-гена или сварка....Стабильно варить надо 6 кВт гену-чтобы был спецом для сварочного инвертора предназначен, чтобы на выходе была чёткая синусоида...
    !Я за Вас свою работу делать не буду"!!!

4. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

Xort01 (02.05.2020), Сварной2016 (02.05.2020)

5. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

+ Ответить в теме

Ваши права