Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Микитович Посмотреть сообщение
    Ото і я кажу що людина в якої є знання в радіоєлектроніці такой НІСЕНІТНИЦІ не зробить і не напише.

Так що Вам шановний "пора подумать о кандидатской".
    Можна багато розказувати особливо не по темі і особливо коли є це все кому слухати, а я от для себе взяв зматав і пишу чесні висновки. в цій ситуації мені так виходить зручніше, але можливо є і інші я ж не знаю.

Так чи інакше підсилення трансформатора, я вважаю актуальним для подальшої доробки дроселя до цього апарату. Правда те що цей дросель уб'є силу вихідного току практично до нуля я чесно кажучи не очікував, хоча тестером вихідна напруга звониться і через нього. і сам цей дросель по тестеру як я вже писав опору практично не має. Але частоти в 50кгц і все, току там більше немає на виході практично, вся ця штука перетворюється на великий резистор через який проходить лише мінімальний ток який можна заміряти лише тестетером тому що електрод навіть не іскрить. шкода забув поміряти чи працює антизалипайка в такій конфігурації, але особисто для мене це не принципово вже. Судячи з у цього там ток менше одного ампера виходить навіть не дивлячись на три, а не одну чи дві паралельних лінії цих. тому що 12 вольт 1 ампер хоч якось іскрить, а тут взагалі нічого помоєму не дивлячись на 59 вольт по тестеру.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 05.11.2019 в 20:35.

Ваши права