+ Ответить в теме
Страница 9 из 12 ПерваяПервая ... 7 8 9 10 11 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 81 по 90 из 115

Тема: Допоможіть з вибором сварочного інвектора

Зарегистрированный
    Поблагодарили 9 раз(а) в 6 сообщениях
    В характеристиках указано от 150-260. Да и по фотках внутренностей видно что Господар лучше Элсвы, да и цена об этом говорит (хотя я всё это дело только изучаю)). Поэтому и прошу совета что взять. Меня ещё интересует будет ли работать Элсва если напряжение просядет до 140? Хотя бы кратковременно.

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от Angek Посмотреть сообщение
    А би порадив Патон 160Е, якраз під Ваш бюджет і гарантія 5 років і працює відмінно...
    У Патона 160Е немає дроселя (може помиляюсь), крім того він дорожчий, десь 2700грн., и працює від напруги 180. А я шукаю від 160 реальних, а можливо и 140. Я поки що не знаю яка буде просадка напруги при роботі інвертора.

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный Аватар для Angek
    Поблагодарили 233 раз(а) в 152 сообщениях
    Цитата Сообщение от Vales Посмотреть сообщение
    У Патона 160Е немає дроселя (може помиляюсь), крім того він дорожчий, десь 2700грн., и працює від напруги 180. А я шукаю від 160 реальних, а можливо и 140. Я поки що не знаю яка буде просадка напруги при роботі інвертора.
    Зайдіть на Торпедо, або на ринок на Кобилянської - там є магазини, що торгують Патоном, поваріть ним і іншими апаратами, щоб відчути різницю, чи взагалі її не відчути. Якщо Ви не профі зварщик- різниці не відчуєте...
    На рахунок ціни - для форумчан знижки додаткові існують...
    АТОМ I-250D - пожалуй лучший инвертор...

Зарегистрированный
    Зайдіть на Торпедо, або на ринок на Кобилянської - там є магазини, що торгують Патоном, поваріть ним і іншими апаратами, щоб відчути різницю, чи взагалі її не відчути. Якщо Ви не профі зварщик- різниці не відчуєте...
    На рахунок ціни - для форумчан знижки додаткові існують...
    Так я і був на Торпедо. За Патон хочуть 2800 грн. Крім того на Торпедо не хочуть давати варити. Тільки один продавець запропонував, але там напруга 220, хоча б 170-180 не має. Я можу як кажуть задушити жабу))) и взяти дорожчий Патон 160Е,толку з нього, як що він не буде варити в селі при напрузі 160-170. В неті знайшов
    ТехАС ММА250 ТА-00-005 ніби варить від 140, але то не відомо. Нормальні продавці кажуть, що зараз мало які інвертори видають те що написано в характеристиках, ну крім тих що випускають дійсно в Україні, Єлсва, Патон, ССВА, Атом і тому подібних. Але вони і коштують відповідно. І на Торпедо я не чув про знижки для форумчан))

І на Торпедо я не чув про знижки для форумчан))
    А я не про Торпедо, а про себе...

Зарегистрированный
    А я не про Торпедо, а про себе...
    Вибачаюсь я не зрозумів)) І які знижки у Вас?

Вибачаюсь я не зрозумів)) І які знижки у Вас?
    відправив Вам особисте повідомлення...

9. Пользователь сказал cпасибо:

Vales (24.08.2016)

Зарегистрированный
    відправив Вам особисте повідомлення...
    Прочитав. Поки що буду думати. Чомусь більше хочеться взяти Єлсву або ТехАС ММА250 ТА-00-005, але про останього дуже мало реальної інформації. Тільки на сайтах пишуть, та і то по різному. На одному пишуть що працює при напрузі від 140 на інших від 170. На Ютубі бачив відео взагалі працював від 120 електрод 2.

11. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Прочитав. Поки що буду думати. Чомусь більше хочеться взяти Єлсву або ТехАС ММА250 ТА-00-005, але про останього дуже мало реальної інформації. Тільки на сайтах пишуть, та і то по різному. На одному пишуть що працює при напрузі від 140 на інших від 170. На Ютубі бачив відео взагалі працював від 120 електрод 2.
    Просто працювати і якісно варити при напрузі 140В, то різні речі, взагалі при такій напрузі зварити гарно навряд чи вийде...

Зарегистрированный
    Просто працювати і якісно варити при напрузі 140В, то різні речі, взагалі при такій напрузі зварити гарно навряд чи вийде...
    Так звісно погоджуюся з Вами. Працювати то одне, а варити якісно то зовсім інша справа. На Ютубі я не дуже довіряю відео, особливо інтернет магазинам, бо там більше реклами. Наприклад багато запевняє, що в китайских інверторах 250 А, але ж реально відомо, що в деяких і 160 не має, також на сайтах пишуть що працює від140 і під тим дають зрозуміти,що можно нормально варити. Тому як кажуть і будь тут мудрим)) Ламай собі голову, що вибрати?

+ Ответить в теме
Страница 9 из 12 ПерваяПервая ... 7 8 9 10 11 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права