+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 371

Тема: Патон и др. инверторы, видеоматериалы

Комбинированный просмотр

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Привет форумчане. Подскажите по Патон ВДИ-120S, и не думал брать, но ща в эпицентре скидка и как раз на эту модель. Потребности - для бытовых нужд, чаще всего варю ржавые железки толщиной до 5мм, тройкой (много старых запасов). Больше 10шт подряд - редкость. Сеть разная, в основном отличная, но на даче проседает(. Хватит ли мне этого аппаратика? или смотреть что помощнее?

Зарегистрированный
    Поблагодарили 7 раз(а) в 6 сообщениях
    Цитата Сообщение от Max328 Посмотреть сообщение
    Подскажите по Патон ВДИ-120S
    Апарат слабоватий.
    Я ним в основному свяку мелочовку аргоном варив (чорнуху).
    Пробував варити електродами (Вістек АНО21 тройка) при поганій мережі (просадка до 190-195В під нагрузкою), помучився, прийшлось їхати за нормальним апаратом.
    Якщо варити двойкою - без проблем.
    Не знаю яка скидка, але більше 100 баксів за нього би не дав.

3. Пользователь сказал cпасибо:

Max328 (11.01.2014)

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 13 раз(а) в 9 сообщениях
    Цитата Сообщение от mimicon Посмотреть сообщение
    більше 100 баксів за нього би не дав.
    киньте будь ласка ссилку де можна придбати аналогічний за 100 доларів, буду вдячний.

Зарегистрированный
    Привет форумчане. Подскажите по Патон ВДИ-120S, и не думал брать, но ща в эпицентре скидка и как раз на эту модель. Потребности - для бытовых нужд, чаще всего варю ржавые железки толщиной до 5мм, тройкой (много старых запасов). Больше 10шт подряд - редкость. Сеть разная, в основном отличная, но на даче проседает(. Хватит ли мне этого аппаратика? или смотреть что помощнее?
    Там де нормальна мережа тройкою буде нормально варити, там де мережа слабка потрібен потужніший апарат щоб варити тройкою, особливо якщо тривалий час. В епіцентрі зараз акція на Патон ВДИ-160S теж, тому якщо думає що може знадобитись часто варити при слабшій мережі, і можливо захочете четвірку або різати метали. То я б узяв 160. Тим більше що патон на нього ціни підняв зараз в епіцентрі він та 1000 гривень дешевше ніж на сайті патона.
    Але як завжди вирішувати вам.
    ПС. Якщо все ж надумаєте 160 брати то глянте ще на мінісамурай( Харків ) ціна 1800 грн теж дуже достойний апарат.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
    Цитата Сообщение от Ukrainian Посмотреть сообщение
    В епіцентрі зараз акція на Патон ВДИ-160S теж,
    Странно, я смотрел, да и продавец сказал что акция именно на 120й.Может в разных эпицентрах разные акции. Так бы и вопроса не было - 160ка. Правда он там и так 1600 с копейками. А е
    сли бы они еще и Самураями торговали...)))

Зарегистрированный
    Поблагодарили 406 раз(а) в 263 сообщениях
    Странно, я смотрел, да и продавец сказал что акция именно на 120й.Может в разных эпицентрах разные акции. Так бы и вопроса не было - 160ка. Правда он там и так 1600 с копейками. А е
    А если бы у бабки был пиптик, то бабка была бы дедкой, а кабы............................Шутка!!!
    !Я за Вас свою работу делать не буду"!!!

Зарегистрированный
    ну дак 160 за 1600 це є акція. На сайті Патона від 2800 коштує уже http://paton.ua/produktsiya/vypryamiteli-invertornye, я б на вашому місці брав поки є. Тим більше він з кабелями нормальними іде і гарантія 3 роки. Хоча на Патони має бути 5 років гарантії скоро, але за таку ціну більше 1000 грн переплати вона особисто мені не потрібна.

+ Ответить в теме

Метки этой темы

Ваши права