Цитата Сообщение от Николаевич Посмотреть сообщение
Дополню - для чувака норм, що подача регулюється ручкою "токМІГ", Вы не поверите - это один и тот же регулятор для режима MIG. Только на одних аппаратах пишут "СКОРОСТЬ ПОДАЧИ" он же и ток. На других аппаратах пишут "ТОК MIG" он же и есть подача. Напряжение регулируется отдельной ручкой. Вот этот каламбур и мешает пользователю понять - так что же они регулируют в конце концов. Есть аппараты на МК, там прогрммируется заранее напряжение и ток или скорость подачи, потом вращением одной ручки меняем 2 параметра сразу, соотношение между двумя параметрами можно задать заранее в процентах - и такое есть , и многое другое.
Тоді покажіть мені, де "вертілка настройки напруги", напруга ж повинна настроюватися? Як пан зварювальник Qwazar скаже, він же профі, то я тупий інженер?
"В аппарате Минск судя по ненужным дополнительным проводам была попытка скрестить слона с носорогом, но оказалась неудачной. Это не единственный аппарат,
который скрещивают что то с чем то для того что бы разнообразить рынок инверторных источников." накінець то! ви зрозуміли, що мова не про "поломку" працюючого зварювальника, а косяк "рукожопого селектора".
То ж дійсно, треба повернутися до функціоналу плати керування "едона", от тільки для того треба знати, що вони звідти висмикнули! Так, дійсно, в МІГ через жорстку ВАХ струм прямопропорційний подачі, і можливо, саме пегулятор подачі і підписаний як "ток "МІГ", але, відрізано лінію зворотнього зв'язку по напрузі, яка використовувалася в "едоні", адже там одна і та ж ручка відповідала і за струм в ММА і за напругу в МІГ, вона не повинна вимикатися жодними реле перемикання ММА/МІГ, вона повинна вибирати поріг переключання ОУпомилки, а вже сигнал на цей ОУ, переключається чи з датчика тока чи з датчика напруги..
В мінську, регулятор струму ММА в режимі МІГ ВІДКЛЮЧЕНО, а от де, а головне, що вони подали замість цього рівня........ Звісно, можна дослідити, і я дослідю, але ж, хочеться зекономити час і знайти схему, хоча б для початку., бо тупо поставити перед собою "едон " і "мінск" в мене немає можливості, а "майстер цим не зацматиметься".