Спробую задовільнити твою цікавість. Ти зчепився з Квазаром. Не будемо обговорювати хто з вас правий. Подивився, останній допис Квазара датований 1.12. 2022року Місяць тому !!!!КАРЛ Місяць))) Якого милого ти через місяць часу, без будь-якого привода знову з перепою почав варнякати? Сумно стало ? .....став би та до дзеркала побалакавмені от зараз дуже цікаво стало, ти хоч розуміеш, що якщо б ти не писав тут всяку йобань то й не підгорало б так, чи ні?))
Я, особисто тебе коли останній раз зачіпав? ГА? ТО кому з нас підгорає???
Переобувочна кажеш??? На дивись, включно з датами https://www.youtube.com/results?sear...BE%D0%BB%D1%96що це за показуха з днюхою Бандери? ну ок, якщо ти кожен рік його святкував, але ж ні.. якась переобувочна в польоті. про патріотизм:
А тепер стосовно мови. Ти знаєш, що я володію і свинособачою... та й не тільки, на розмовному рівні можу спілкуватись і ще двома іноземними мовами, але я себе рахую саме патріотом України і з свого першого допису ТУТ спілкуюсь саме рідною мовою... на відміну від тих, хто "перевзувається". Он вже одесити починають українською розмовляти. Ніхто, чуєш підор, ніхто нікому не забороняє дома розмовляти хоч на івриті, а тут, як ти кажеш на "майданчику для обміну інформацією" та враховуючи корективи прийнятого закону про мову, думаю варто забувати свинособачу
Надіюсь доступно пояснив ?