Цитата Сообщение от Oscuro Посмотреть сообщение
svarschik ! grozdov ! Відповім обом. Не мав бажання обгадити вітчизняного виробника, але критику варто сприймати адекватно.
Відносно "легкое и компактное" . Мені здається краще придивитись до способу виконання подаючих пристроїв відомому в вузьких колах Івану Сергійовичу та тенденціях світових виробників. Особисто мені подаюче бачиться в облегченій трубній конструкції з закритим пластиковим боксом під велику катушку, мінімальними, лише необхідними налаштуваннями, з енкодерами, якими не потрібно крутити вліво _ вправо "виловлюючи" необхідний параметр.
Але, це лише моя особиста думка, яка може не співпадати з іншими. DC Тепер стосовно ТІГа на 250А. Чорнуху на таких струмах практично ніхто не варить ТІГом. 250А потрібно для AC/DC зварки кольорових металів, що відсутнє поки на апраратах Атом. Навіть для нержавійки, як правило не застосовують таких струмів.
Ось так коротко моє особисте бачення.
мы весьма ценим спокойно высказанное разумное мнение, правда.

как писали выше, более мощное подающее обязательно будет - такое, которое соответствует мощности этого аппарата.

будут и ещё более мощные для других аппаратов. мы делаем то, что просит промышленность.