Qwazar А как же я ? Готов ответить !
Как это пидар не доделанный ,и в чем разница с доделанным пидором и не доделанным?
Ты специалист по пидарам ? Был опыт ? Пидоры обидели ?
Поделись своим опытом ?!
Qwazar А как же я ? Готов ответить !
Как это пидар не доделанный ,и в чем разница с доделанным пидором и не доделанным?
Ты специалист по пидарам ? Был опыт ? Пидоры обидели ?
Поделись своим опытом ?!
хто обидел- тот и пидар
вот и вся закономерность
почитать бы ему про Нарцисси́ческое расстро́йство ли́чности
пока его кукуха в космос не улетела от собственной ахуенности
тернопольских инспекторов-самоучек тоже касается
Ні. Пидор якраз — ти. Що, перебрав і немає кому свою підлу душонку показати? Тебе ж гавнюка ніхто не чіпав, то якої милої своє єбало розкриваєш Війна скоро закінчиться і тобі ще можливо прийдеться за свій базар відповідати. Чи ти думаєш, що запхав собі паяльник в очко і будеш бігати по форумах і гадити поки тебе сцяними тапками не закидають та не виженуть?хто обидел- тот и пидар
А тепер хочу звернутись до власників цього так би мовити "форума", а точніше — барижного майданчика.
Мовчання — знак згоди. І щоб ви потім не говорили, а закривання очей на поведінку цього ішака з паяльником в жопі не робить вам честі. І по закінченні війни у вас залишиться репутація, з якою соромно буде з'явитись у нормальному товаристві. Запам'ятайте ці слова.
І ще хочу звернутись до всього цього "кубла" поцреотів. Забувайте нарешті свино-собачу мову окупантів і вчіться розмовляти державною, якщо хочете залишатись жити у вільній Україні.
Всіх з днюхою Степана Андрійовича! Все буде Україна.
мені от зараз дуже цікаво стало, ти хоч розуміеш, що якщо б ти не писав тут всяку йобань то й не підгорало б так, чи ні?)) чи для так би мовити форума, а точніше барижного майданчика, чи як ти там на підарськом цвірінькав "форуме для новічкоф" можна всяку хуйню написати, а новачки, вони ж невтелепні- схавають? і що це за показуха з днюхою Бандери? ну ок, якщо ти кожен рік його святкував, але ж ні.. якась переобувочна в польоті. про патріотизм: вже не вперше стикаюсь з людьми із заходу країни, які на всю горлянку верещать які вони справжні патріоти, при чому один справжніший другого. Як на мене десь з під Польщі бути патріотом значно легше і безпечніше ніж тут, от якби ти українським прапором пиздив сепарів десь в Горлівці в 14-му тоді не було б питань, а так.. знов якась показуха. влітку спілкувався з хлопцями, які воювали на передку, десь троє з десяти, приблизно, розмовляли російською, їх теж в кубло поцреотів запишеш? не соромно? ну і наостанок, перш ніж піклуватися про чиюсь репутацію доречно було б попіклуватись про свою. форум- це майданчик для обміну інформацією, якщо інформація від тебе правдива і корисна-ніхто й слова впоперек тобі не надрукує.
Последний раз редактировалось r.o.c.k.e.r; 02.01.2023 в 15:08.
Николаевич (02.01.2023)
Спробую задовільнити твою цікавість. Ти зчепився з Квазаром. Не будемо обговорювати хто з вас правий. Подивився, останній допис Квазара датований 1.12. 2022року Місяць тому !!!!КАРЛ Місяць))) Якого милого ти через місяць часу, без будь-якого привода знову з перепою почав варнякати? Сумно стало ? .....став би та до дзеркала побалакавмені от зараз дуже цікаво стало, ти хоч розуміеш, що якщо б ти не писав тут всяку йобань то й не підгорало б так, чи ні?))
Я, особисто тебе коли останній раз зачіпав? ГА? ТО кому з нас підгорає???
Переобувочна кажеш??? На дивись, включно з датами https://www.youtube.com/results?sear...BE%D0%BB%D1%96що це за показуха з днюхою Бандери? ну ок, якщо ти кожен рік його святкував, але ж ні.. якась переобувочна в польоті. про патріотизм:
А тепер стосовно мови. Ти знаєш, що я володію і свинособачою... та й не тільки, на розмовному рівні можу спілкуватись і ще двома іноземними мовами, але я себе рахую саме патріотом України і з свого першого допису ТУТ спілкуюсь саме рідною мовою... на відміну від тих, хто "перевзувається". Он вже одесити починають українською розмовляти. Ніхто, чуєш підор, ніхто нікому не забороняє дома розмовляти хоч на івриті, а тут, як ти кажеш на "майданчику для обміну інформацією" та враховуючи корективи прийнятого закону про мову, думаю варто забувати свинособачу
Надіюсь доступно пояснив ?