Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Древовидный режим

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Цитата Сообщение от Qwazar Посмотреть сообщение
    Афтар убей себя ап стену )))
    Я представляю дать тебе такой сварочник . От бы намодернизировал ))) 6 феритов и транс , вот где есть развернуться истинному мотальщику )))
    наскільки я розумію це якийсь з атомів... схоже на їхні рішення. помоєму нормально варить... хоча звісно усі ці рішення можна переглядати. там може і не все ферит бути, бо току на виході з ним не буде. дросельні кільця скоріше за все на розпиленому залізі. такі апарати коштують грошей і купуються для роботи, а не для модернізації і взагалі не для того навіть щоб лазити туди в середину. В деяких випадках з апаратами атом це може бути небезпечно.

Взагалі я б сказав що атомам краще робити дроселя одинарною шиною, а не потрійною, може їхні апарати будуть більше схожі на джемелі товариша xotа, але в цілому кільця ті з розпиленого заліза коштують дорого, а при низькій загальній кількості окремих витків толку від них стає не так багато, тому і закладений тими кільцями увесь апарат напевно, а це має і свої певні недоліки теж тим більше якщо розміщені вони хаотично по апарату.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 28.11.2019 в 10:29.

Ваши права