Последний раз редактировалось hizerqqq; 27.11.2019 в 22:37.
Теперь я видел все в этой жизни )))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
Xort01 (28.11.2019), Николаевич (27.11.2019)
Осталось только в мочеиспускательный канал вставить какую нибудь железяку или ферритяку, на член намотать витков 10-15 сварочного кабеля 16 кв и сделать серию снимков в обнимку с Оцилографом.
ПлейБой с руками оторвет, гонорара хватит на самый крутой сварочник.
Qwazar (27.11.2019), Николаевич (27.11.2019)
hizerqqq Многое в жизни видел, но такогооооооооооо. Вы вот скажите, давно с психушки сбежали? Возьмите оту гирю - наденьте себе на шею и в реку с моста - освободите планету от такого идиотизма,который вы ещё и демонстрируете на техническом форуме. Пойдите на форум наркоманов - поверьте с вашей хренью рейтинг будет самым высоким на форуме, там точно вас поймут.
Вам тут узагалі ніхто і нічого не пропонує робити і не ясно чого узагалі сюди постійно лізти зі своїм базаром тупорилим. Куди подіти гирю я і так знаю без цього чергового трясіння повітря всякими неадекватами. Валіть собі шукайте маркування до резисторів по усіх можливих місцях для важливих проектів і важливих людей і не пиздякайте тут багато одним словом. Те що ви тут постійно сидите не робить вас ні здоровішим, ні розумнішим це тематичний форум, а не ваш сортир де ви будете постійно і ефективно засідати як вам здається.
У мене тут такої задачі щоб усім все підійшло взагалі не стоїть, щось робиться по принципу "а раптом"... навіть якщо "а раптом" не відбувається вважаю це теж результатом всі ці виміри по роботі тих чи інших варіантів дроселів я роблю в основному для себе. По залізу наприклад можна сказати що скоріше за все на дросель ефективніше брати залізо з крупним зерном таке в основному відбується через високій вміст вугрецю, це може бути чавун наприклад, або пружинні сталі там окрім достаньо високого рівня вуглелю ще є кремній у складі що повинно підвищувати індуктивність. А якщо говорити про стружку то підійде будь яка залізна, тільки у мене її немає і не дуже вона мені поки що треба..
Последний раз редактировалось hizerqqq; 28.11.2019 в 07:39.
по цих усіх феритах все виявляється не зовсім однозначно і просто. Для того щоб зробити цей дросель на фериті ефективним потрібно правильно обрати матеріал притому не тільки по його магнітній проникності, а по тому як він взаємодіє з частотами в районі 25-100 кгц, деякі матеріали навіть з не високим показником магнітної проникності роблять втрати у цьому діапазоні частот дуже високими, а деякі навпаки недивлячись на те що що показник магнітної проникності відносно високий дають менше втрат потужності у цьому діапазоні частот.
https://www.ferrite.com.ua/power_cor..._pc40_pc47.pdf
Тобто це означає те що взявши якийсь простий ферит з невисокою проникністю ви не обов'язково отримаєте кращий результат. Є там усілякі магній-цинкові сплави та інше, але я поки що не розібрався з цим усім остаточно щоб щось конкретне рекомендувати і взагалі не думаю я що я буду купувати новий ферит, тому що ті два типи що у мене є мені здаються достаньо ефективними.
А те типы, не кажутся Вам подозрительными?
Qwazar (28.11.2019)
Придурок мля , на баллон с углекислотой намотай еще . Там тебе и железо и углерода как грязи )))
--------
"я поки що не розібрався з цим усім остаточно щоб щось конкретне рекомендувати"
Рекомендатор уев , троль 100-го левела )))
Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
Атом I-180 MIG/MAG New ,
MCU MIG-200 PULSE PRO
а це для тих хто дуже сильно цікавиться темою безкоштовної електрики. головне ключик правильний підібрати, щоб не фуфло якесь з незагартованого металу... бо і електрики безкоштовної не буде толком від нього.
Последний раз редактировалось hizerqqq; 28.11.2019 в 10:08.
"...головне ключик правильний підібрати, щоб не фуфло якесь з незагартованого металу... бо і електрики безкоштовної не буде толком від нього...."
Гениальное высказывание об отмене закона сохранения энергии в одной больной голове.
hizerqqq
А сколько красивеньких экономайзеров понавешано в Вашей квартире?
Наверное весь дом от них питается, еще и в закрома Родины отдаете бесплатно.