-
В цілому велика частина цієї теми залишається не дуже актуальною через те що в усіх трансформаторах що я матав до цього схема витків була не правильною В цьому всьому є один принциповий момент якій міг псувати усі результати до цього.

Якщо взяти усю вторинну обмотку за одне ціле то в правильній схемі усі витки кладуться в одному напрямку і там де середня точка один виток ніби продовжує по колу інший, а так як матав я ніби і здається симетричним, але якщо брати вторинну обмотку за одне ціле то виходить так що там накладається петля і відповідно половина цієї петлі виходить у протилежному напрямку. якщо хтось візметься перемотувати для себе цей трансформатор, то вторинну обмотку треба мотати дві жили одразу паралельно, а не так що спочатку одну а потім іншу. так буде симетричніше і краще прокладено. в цілому це ті прорахунки які розтянули цю тему. принципі якісь висновки з того для себе я всеодно зробив, але проблема в моїх умовах затягнулася. хоча останнім часом я трансформаторами не займався.
-
Ваши права