+ Ответить в теме
Страница 90 из 113 ПерваяПервая ... 40 80 88 89 90 91 92 100 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 891 по 900 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях

Купив дещо собі на дросель і перемотку трансформатора, поки що планую зробити дросель без наповнювача монолітною жилою 10 мм2, сподіваюся що зможу я туди це все рівно покласти, повинно вийти десь 60 витків на 10-11 метрів провода, ще кусок його піде на вторинну обмотку трансформатора. Взагалі якщо робити з наповнювачем, то певно треба в три лінії на 20 витків в цілому робити, але поки різати його не буду і спробую зробити так, всеодно наповнювача в середину немає, а відрізати завжди встигну. Ще купив вентилятор трохи по дорожче щоб не вібрував в середині, бо з цими усіма перепайками це не бажано, вентилятор схоже балансований, видно що повисверлювано на ньому. Але буду я це все робити не зараз. Іще у мене є ще одна прищепка на масу для дроселя і 2 метра провода 4мм2 монолітного на первинну обмотку трансформатора.

Всім тим кому просто поговорити за життя скажу я так не витрачайте свій час даремно тому що ніхто вам його не компенсує.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 22.11.2019 в 13:46.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    1. Вентилятор надо было брать на подшипниках качения, а не скольжения.
    2. На втором фото - дудка для употребления конопли?

3. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Блокированный
    Вентилятор маглев, скорочення він магнітна левітація. На підшипниках ковзання якраз і не взяв бо вже стоїть там один такий, а так коштує в два рази дешевше ніж цей і помоєму їх не балансують від того вони і дребежжать потім. Хоча тут я і не впевнений.

Проблема може бути тільки в тому що він споживає більше ват, але якщо буду що придумувати, можна регулятор потужності на транзисторі зробити наприклад, або на lm317. Тут я трохи обрахувався, але потім видно буде.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 22.11.2019 в 14:38.

Зарегистрированный
    Что это за вентилятор я прекрасно знаю, поэтому и говорю: надо было брать на подшипнике качения.

Блокированный
    Цитата Сообщение от Xort01 Посмотреть сообщение
    Что это за вентилятор я прекрасно знаю, поэтому и говорю: надо было брать на подшипнике качения.
    Там де я був таких не було. На 24 вольта вибір вентиляторів не дуже обширний з моєї точки зору. Питання тільки у його потужності, але той що вже стоїть в апараті крутить не слабо, того і гудіти почав досить швидко, хоча може б ще попрацював якийсь час, але заміню потім видно буде.

Труба на фото основа для дроселя.

Зарегистрированный
    Поблагодарили 68 раз(а) в 56 сообщениях
    можна регулятор потужності на транзисторі зробити
    Лучше, быстрее да и подешевле будет что-то типа этого http://www.kosmodrom.com.ua/el.php?name=MP1584-MICRO-POWER
    Да и в теме почище будет.

Зарегистрированный Аватар для Qwazar
    Поблагодарили 1,557 раз(а) в 826 сообщениях
    На член себе намотай 60 витков , трубу в задницу себе вставь , прищепку массы на яйца повесь и два пальца в розетку воткни , йолоп )))
    Патон ВДИ - 200Р (Цифровой) ,
    Атом I-180 MIG/MAG New ,
    MCU MIG-200 PULSE PRO

Блокированный
    Цитата Сообщение от mayachka Посмотреть сообщение
    Лучше, быстрее да и подешевле будет что-то типа этого http://www.kosmodrom.com.ua/el.php?name=MP1584-MICRO-POWER
    Може бути, тільки цей магазин від мене далеко на 15 грн звідти замовити не вийде, якщо це все треба буде доведеться на lm317 щось робити якщо на транзисторі не вийде. Поки за це думати немає сенсу, бо ще не ясно чи треба буде узагалі. Просто знаючи що китайці запаси не дають може згодом виникнути така проблема. В цілому ваш варіант ймовірно краще за все, але з ним теж в моїх умовах не все гладко. Можливо кулер ще поки якийсь час змінюватися узагалі не буде, а цей побуде як запасний якийсь час.

Хоча знайшов тут в магазині ці регулятори високотехнологічні, але тут вони аж по 35 грн, може буду пробувати коли діло до цього дійде.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 22.11.2019 в 15:40.

10. Спеціальна пропозиція для учасників та відвідувачив форуму - знижка на напівавтомати PATON! Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму: (097) 591-29-90 чи (099) 406-30-49 Обирай Патон!

Зарегистрированный
    Цитата Сообщение от mayachka Посмотреть сообщение

Ой, не факт...

12. Пользователь сказал cпасибо:

Николаевич (22.11.2019)

Блокированный
    Доречі в цих вентиляторах немає звичайного підшипника ковзання, або звичайної осі що треться грубо кажучи. Підшипник там називається vapo і судячи з пояснень виробника він схожий на підшипник ковзання , але там вісь немає прямого контакту з основою.

Більш детально про це все тут.

http://sunon.dp.ua/obschie-svedeniya.php

як це все насправді буде працювати я не знаю, але намальвано в цілому так.
    Последний раз редактировалось hizerqqq; 22.11.2019 в 19:22.

+ Ответить в теме
Страница 90 из 113 ПерваяПервая ... 40 80 88 89 90 91 92 100 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права