+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 1128

Тема: Дремучий случай или "Модернізація" дешевого китайського апарату

Комбинированный просмотр

Блокированный
    Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
    Микитович, діоди в мене не накрилися так що на цьому поки що у мене з мого боку все. далі я просто не читаю ці "месаджі" реально тим більше повністю. Існує така думка, що сидячи перед компом більше ніж треба часу вдень люди стають банальними тролями і самі не помічають цього. Подумайте навіщо це вам, сьогодні була гарна погода чому не відірватися від компа і не освіжитися. Я тільки цим і живу тому що по іншому мені вже не цікаво. Хоча я теж пишу багато, але з компом і постійним трясінням повітря просто так у мене проблемно стало, пишу поділу, може комусь допоможе, а може ні. Стараюся думати що синдром "розумного інтернет троля" я вже переріс і стараюся використовувати це все виключно як було задумано колись для тематичного спілкування. Принаймі у мене так. "розуміних" багато, а жити потім всеодно якось треба... навіть здоров'я піде від того сидіння, і вже не добавить ніхто потім.

Зарегистрированный Аватар для Микитович
    Поблагодарили 574 раз(а) в 387 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Микитович, ....
    Подумайте навіщо це вам, сьогодні була гарна погода чому не відірватися від компа і не освіжитися. .
    Ну во первых целый день проработал на даче.
    Заварил разрыв открытопроложенной водопроводной трубы после заморозков - прорвало в том месте где варил 5 лет назад, это были мои первые шаги.
    Обработал все деревья и кустарники бордосской.
    Отметили с соседом закрытие сезона. Он проставился за вчерашнее - аккуратно и без последствий вскрыл входную дверь к нему на дачу - ригель оторвался и заклинил дверь.

Но это так, про между кстати. К теме модернизации не относится.

А вот то что Вы по некомпетентности и от большого самомнения делаете с техникой - мое мнение написано выше.

Чого ти бідний - бо дурний.
    А чого дурний - бо бідний.

3. Пользователь сказал cпасибо:

Николаевич (05.11.2019)

4. Максимальні знижки на зварювальні апарати Патон для учасників форуму!
    Всім учасникам та відвідувачам форуму додаткова знижка на зварювальні апарати Патон.
    Для отримання знижки зателефонуйте за одним із номерів і скажіть, що ви з форуму.
    (097) 591-29-90, (099) 406-30-49

Зарегистрированный
    Поблагодарили 675 раз(а) в 425 сообщениях
    Цитата Сообщение от hizerqqq Посмотреть сообщение
    Стараюся думати що синдром "розумного інтернет троля" я вже переріс
    Да полно Вам, никто, кроме Вас, так не думает.
    Свои же посты пробовали читать сами? Это же вывих мозга! Содержимое постов сводится к: можэ, але, зовсим, думаю, напэвно - неуверенность и свои особенные/ошибочные догадки.
    Но один пост принёс реальную пользу: я как раз рассматривал Вашу колбасу из дросселей, когда подошла супруга, посмотрела на картинку и сказала: надо не забыть лука купить!

6. 5 пользователя(ей) сказали cпасибо:

grozdov (06.11.2019), Qwazar (06.11.2019), Микитович (06.11.2019), Николаевич (06.11.2019), Сварной2016 (07.11.2019)

+ Ответить в теме

Ваши права